Rămâi conectat

Actualitate

Proiect: Magistrații condamnați pentru corupție ar putea rămâne fără pensii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Robert Cazanciuc, ministrul Justiţiei, are pregătit un proiect de lege prin care se anulează pensiile de serviciu ale magistraţilor condamnaţi definitiv pentru fapte de corupţie, a anunţat, marţi seară, premierul Victor Ponta.

Actul normativ va fi pe masa Parlamentului la 1 septembrie a precizat premierul, care şi-a exprimat temerea că Guvernul va fi dat în judecată în momentul aplicării acestei măsuri.

Potrivit şefului Executivului, 90%-95% din magistraţi sunt  corecţi, dar nu trebuie să „ne facem că nu ştim” că toate contractele de restituiri de proprietăţi şi cele de achiziţii publice durează trei ani pentru că sunt hotărâri judecătoreşti care se bat cap în cap.

Dacă se face curăţenie în magistratură, e în folosul României şi al magistraţilor corecţi, care sunt toţi trataţi la pachet ca fiind judecător sau procuror corupt„, a mai spus Ponta.

SURSA: antena3.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea