Rămâi conectat

Politică Administrație

PROIECT: Finanțare cu până la 10.000 de lei din bugetul local al municipiului Alba Iulia pentru ”Gala Profesorului Bologna 2016” organizată de Liga Studenţilor din Universitatea „1 Decembrie 1918”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Consilierii locali din Alba Iulia vor aproba, în ședința de săptămâna viitoare, încheierea unui protocol de colaborare cu Liga Studenţilor din Universitatea „1 Decembrie 1918” pentru organizarea Galei Profesorului Bologna 2016.

”În perioada 3-5 iunie 2016, Liga Studenţilor din Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia va organiza evenimentul Gala Profesorului Bologna găzduit anul acesta de universitatea albaiuliană. Evenimentul aflat la cea de-a IX-a ediţie va reuni la Alba Iulia profesori universitari din toată ţara, aceştia fiind nominalizaţi de către studenţii români la distincţia „Profesor Bologna”. Evenimentul este unul de tradiţie în lumea academică şi se bazează pe consideraţiile directe ale studenţior faţă de profesorii pe care îi consideră formatori şi factori de inspiraţie în carieră. Practic, este singura distincţie din învăţământul universitar acordată de către studenţi. în această perioadă oraşul va fi vizitat de către 130 de cadre universitare, dar şi de stundenţi de la instituţii academice din ţară”, se arată în raportul de specialitate atașat proiectului de hotărâre.

Participarea administraţiei locale în cadrul acestui protocol de colaborare se va concretiza în asigurarea, din bugetul local, a sumei de până la 10.000,00 lei pentru cheltuieli de cazare a cadrelor universitare ce vor veni la Alba Iulia.

Parteneriatul pentru această manifestare presupune şi posibilitatea amplasării unui stand tematic de promovare a oraşului în proximitatea locaţiilor alese de către organizatori, respectiv diseminarea de materiale de promovare ale oraşului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea