Rămâi conectat

Actualitate

Prognoză „sumbră” de la ANM: Încă nu scăpăm de caniculă, urmează zile cu temperaturi foarte ridicate

Ziarul Unirea

Publicat

în

O nouă prognoză „sumbră” de la ANM. Se pare că încă nu scăpăm de caniculă, urmând mai multe zile în care temperaturile vor fi foarte ridicate.

Administrația Națională de Meteorologie a făcut un nou anunț referitor la ceea ce ne așteaptă, din punct de vedere atmosferic, în următoarele zile. Sfârșitul de săptămână aduce o vreme caniculară.

Citește și: Cum va fi VREMEA în toamna anului 2019. Prognoza meteo pentru lunile septembrie, octombrie și noiembrie

Vremea va fi în continuare călduroasă în cea mai mare parte a ţării, izolat caniculară în zonele de câmpie din sud-vest şi sud, unde disconfortul termic va fi, din nou, ridicat. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 de grade în Bucovina şi 35 de grade în Lunca Dunării.

Sâmbătă va fi la fel de cald în mare parte din ţară. Conform ANM, temperaturile maxime se vor încadra între 27 şi 34 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 şi 23 de grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, acolo unde, izola,t vor exista și condiţii de ceaţă. Și duminică vor exista, transmit specialiștii ANM, aceleași condiții atmosferice.

Sursa: evz.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la eliberarea pașaportului simplu temporar: Poate fi emis doar în anumite condiții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Schimbări la eliberarea pașaportului simplu temporar: Poate fi emis doar în anumite condiții Paşaportul simplu temporar se eliberează doar în situaţii de urgenţă ce presupun deplasarea în străinătate sau continuarea călătoriei ori reglementarea şederii/situaţiei juridice a cetăţenilor români aflaţi în străinătate care nu mai posedă documente de călătorie valabile, se arată în proiectul adoptat luni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea