Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Prognoza METEO pentru Paște 2023. Vremea în noaptea Învierii și în următoarele zile

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Prognoza METEO pentru Paște 2023. Vremea în noaptea Învierii și în următoarele zile

De Paște, va trebui să ținem umbrelele aproape. Vremea se anunță capricioasă în perioada sărbătorilor, cu ploi și averse în cea mai mare parte a țării.

Citește și: Mesaje de Paste fericit. Urări, felicitări și SMS-uri pe care le poţi trimite celor dragi de Sfintele Pasti

În acest an, Paștele va aduce o vreme mohorâtă și destul de răcoroasă. Chiar dacă vor mai fi și perioade cu soare, cerul se va menține mai mult noros, iar în unele regiuni sunt așteptate ploi însemnate cantitativ.

Totuși, în Noaptea de Înviere, vremea va fi frumoasă și liniștită aproape în toată țara, și doar cu totul izolat ar putea cădea câțiva stropi de ploaie.

Duminică, 16 aprilie

Duminica Paștelui va începe însă cu ploi în unele zone din Dobrogea, care în timpul zilei se vor extinde în toată jumătatea de est a României. Va ploua mai ales în nordul și estul Munteniei, Moldova și estul Transilvaniei, unde cantitățile de precipitații vor depăși, local, 15 – 20 l/mp.

Pe alocuri, îndeosebi în Muntenia, vor fi posibile și averse însoțite de descărcări electrice. Intervale cu ploaie vor fi și în celelalte regiuni, dar pe spații mai restrânse.

Citește și: FELICITĂRI de Paște fericit. Modele de MESAJE, URĂRI și SMS-uri pe care le poţi trimite celor dragi de Sfintele Paști

În schimb, în vestul țării și, local, în Oltenia, vremea va fi destul de agreabilă, iar temperaturile vor urca până la 18 – 21 de grade. În restul țării, maximele vor fi cuprinse, în general, între 13 și 17 grade.

Luni, 17 aprilie

Vremea va rămâne mohorâtă și în a doua zi de Paști, în special în nord-est, unde cerul va fi mai mult acoperit, iar temperaturile vor atinge doar 10 – 15 grade la prânz.

Și zonele din sudul țării, inclusiv Capitala, vor avea parte de nori, dar și de intervale cu ploaie slabă. De asemenea, aici vântul va sufla moderat, cu rafale de până la 40 – 50 km/h.

Citește și: MESAJE DE PASTELE ORTODOX 2023. URARI și FELICITARI frumoase de Învierea Domnului

Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 15 grade în Dobrogea, precum și în nordul Munteniei și al Olteniei, în timp ce în partea de sud a acestor regiuni se vor înregistra între 16 și 18 de grade.

Ceva mai mult soare va fi în vestul și centrul țării, cel puțin în prima parte a zilei, pentru că după-amiaza se va înnora și, local, vor fi averse de ploaie.

Marți, 18 aprilie

Conform modelărilor actuale, ploile vor continua și marți, mai ales în sudul și sud-vestul țării, iar temperaturile vor scădea ușor în majoritatea regiunilor. La prânz, maximele vor atinge 12 – 18 grade.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Programul pentru recalcularea pensiilor este gata. Anunțul făcut de Ministerul Muncii

Bogdan Ilea

Publicat

în

PENSII 2024: Programul pentru recalcularea pensiilor este gata. Anunțul făcut de Ministerul Muncii În ce mod vor fi modificate pensiile românilor odată cu recalcularea din septembrie a fost explicat de către Simona Bucura-Oprescu. Ministrul Muncii a vorbit și despre ce trebuie vârstnicii să facă pentru a le fi adăugate la pensie și sporurile primite pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea