Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Prognoza meteo pentru acest sfârșit de săptămână. Unde se vor înregistra cele mai mari temperaturi și zonele în care apar aversele

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru acest sfârșit de săptămână, la nivelul întregii țări. În cele două zile de weekend vremea se va menține caldă pentru acest moment al anului, însă sunt posibile înnorări accentuate, în zonele vestice, nordice, centrale, de deal și munte, fiind așteptate ploi torențiale, descărcări electrice și intensificări de vânt.

Sâmbătă, vremea va fi caldă, cu precădere în sudul şi sud-estul ţării. Cerul va avea înnorări temporare în regiunile vestice, nordice şi centrale, unde pe arii restrânse vor fi averse însoţite şi de descărcări electrice. În restul teritoriului, cerul va fi variabil şi astfel de fenomene se vor semnala izolat.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Banat şi, de scurtă durată, în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 32 de grade, cu cele mai ridcate valori în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 9 şi 19 grade.

Duminică, vremea va fi caldă, mai ales în sudul, sud-estul şi centrul ţării. Cerul va avea înnorări temporare în regiunile vestice, nordice şi centrale, precum şi în zonele de deal şi de munte, unde local vor fi averse, însoţite şi de descărcări electrice.

În restul teritoriului, cerul va fi variabil şi astfel de fenomene se vor semnala izolat. Vântul va sufla moderat, temporar cu intensificări în vest, sud-est şi centru, precum şi în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 şi 20 de grade, mai coborâte, spre 6 grade, în depresiunile din estul Transilvaniei.

sursa: capital.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ultimele date despre cum se simte Florin Piersic: Actorul a fost reevaluat cardiologic și a început să meargă pe distanțe scurte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ultimele date despre cum se simte Florin Piersic: Actorul a fost reevaluat cardiologic și a început să meargă pe distanțe scurte Reprezentanții Spitalului Foișor, unde este internat Florin Piersic, au oferit noi date despre starea de sănătate a actorului. Citește și: Proceduri de kinetoterapie și recuperare medicală începute de Florin Piersic. Informațiile transmise de medici […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea