Rămâi conectat

Curier Județean

Prognoza meteo în Alba: încălzire uşoară, urmată de ger

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Tendinţa generală, la nivelul tării, este de încălzire în prima parte a intervalului, urmând ca sfârşitul lunii ianuarie să readucă gerul în prim-plan.

TRANSILVANIA: La începutul intervalului va avea loc o creştere a temperaturii aerului cu aproximativ 6 grade, fapt ce va determina valori maxime diurne ce vor atinge, în medie, 6 grade în jurul datei de 16 ianuarie, când minimele nocturne se vor situa în jurul valorii de 0 grade. În intervalul 17 – 22 ianuarie vremea se va răci de la o zi la alta, spre maxime diurne de -4…-3 grade şi minime nocturne ce vor scădea, în medie, până la -10 grade. În ultimele zile ale prognozei o uşoară tendinţă de încălzire va determina creşterea valorilor termice cu 2…3 grade.

Probabilitatea de precipitaţii mai consistente va creşte între 16 şi 19 ianuarie şi, din nou, în jurul datei de 22 ianuarie. În restul intervalului precipitaţiile, locale, vor fi în general slabe cantitativ.

În Alba, vom avea parte de vreme închisă în perioada următoare, cu cer mai mult noros, însă cu valori termice destul de ridicate peste zi. Precipitaţiile vor fi slabe cantitativ, sub formă de lapoviţă şi ninsoare şi vor apărea în a doua parte a intervalului. Temperaturile vor fi în scădere, începând de sâmbătă, 19 ianurie, când se vor înregistra maxime negative.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea