Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Profesionişti pentru un viitor sănătos al oraşului nostru!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ultimii ani au însemnat pentru Alba Iulia începutul unor schimbări profunde, complexe, în toate domeniile. Indiferent că vorbim despre aspectul general al oraşului sau că vorbim despre drumuri, parcuri ori locuri de joacă, la Alba Iulia se vede munca depusă în folosul locuitorilor. Suntem mândri că trăim într-un oraş care trezeşte interesul şi mirarea tuturor celor care se opresc să ne viziteze.
Cu toate acestea, suntem oameni care au înţeles că viitorul comunităţii noastre depinde de implicarea activă, a tututor celor care cred că pot aduce idei noi pentru dezvoltarea oraşului în care trăim. Suntem oameni integri care am dovedit în meseriile pe care le-am îmbrăţişat că profesionalismul şi dorinţa de a face bine oamenilor sunt elemente care fac parte din viaţa noastră de zi cu zi.
Ne-am dedicat scopului de a vindeca oamenii, de a rezolva problemele cu care ei se confruntă. Niciodată nu am căutat mulţumiri, pentru că singura mulţumire de care avem nevoie este zâmbetul unui pacient, atunci când îi spui că este sănătos. A venit timpul să ne implicăm şi mai mult în realizarea unui BINE şi mai mare pentru viaţa albaiulienilor. Credem că tot ceea ce s-a făcut în oraş, până acum, trebuie continuat şi pus în valoare, astfel încât fiecare locuitor al oraşului nostru să poată mulţumi printr-un zâmbet.
Ne dorim ca în următorii patru ani să continuăm munca pe care am început-o în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia şi să modernizăm, aşa cum am făcut-o şi până acum, fiecare secţie a spitalului. Vom perfecţiona serviciile spitalului pentru ca fiecare persoană care îi trece pragul să beneficieze de cele mai bune condiţii de tratament. Însă cel mai important lucru este că ne vom implica cu idei şi cu soluţii pentru a face Alba Iulia un oraş care oferă locuitorilor lui un nivel de trai comparativ cu cel existent în oraşele din Europa dezvoltată. Implicarea noastră vine din dorinţa de a contribui în mod real şi vizibil la dezvoltarea oraşului nostru. Este o dorinţă, dar şi un apel pe care îl facem tuturor celor care vor să construiască ceva durabil pentru Alba Iulia. Indiferenţa nu va aduce niciodată ceva productiv, ci ne va condamna la mediocritate şi la regres.
Alba Iulia a demonstrat că are capacitatea de a depăşi orice obstacol, indiferent că este economic sau politic. Realizările administraţiei locale din Alba Iulia sunt reale, construite cu muncă multă şi cu oameni foarte bine pregătiţi, adevăraţi profesionişti. Ne alăturăm celor care au demonstrat că binele oraşului şi al albaiulienilor este mai important decât binele propriu şi decât interesul personal. Vă chemăm, pe 10 iunie, alături de noi şi de echipa Mircea Hava de consilieri locali, din care facem parte. Avem nevoie de încrederea tuturor celor care cred în şansa imensă pe care Alba Iulia o are în următorii ani, în şansa dezvoltării în continuare.

Curcă Răzvan Ovidiu – şef secţie Oncologie
Ludoşan Mircea Ioan – şef secţie Ginecologie
Crişan Aurel – şef secţie Urgenţe
Oneţiu Maria Cornelia – Director îngrijiri medicale

 Candidaţi în echipa Mircea Hava pentru Consiliul Local Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Cui îi spunem „La mulți ani!” de Sfântul Gheorghe: Nume care se serbează în ziua Sfântului Mare Mucenic, purtătorul de biruință

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cui îi spunem „La mulți ani!” Nume derivate care se sărbătoresc de Sfântul Gheorghe: Nume care se serbează în ziua Sfântului Mare Mucenic, purtătorul de biruință Credincioșii îl sărbătoresc pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe în data de 23 aprilie. Aproape un milion de români își serbează onomastica, dintre care peste 730.000 sunt bărbați, iar peste […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea