Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Producătorul Alpin57Lux Sebeș vinde îngheţată în peste 50 de tonete în toată ţara. 5 sunt situate și la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unul dintre cei mai mari producători de îngheţată din România, Alpin57Lux, are deschise mai bine de 50 de tonete cu îngheţată în toată ţara, cele mai multe fiind situate în Alba Iulia (5), Bucureşti (5) şi Cluj-Napoca (7), arată datele de pe site-ul companiei.

Tonetele de îngheţată, amplasate în parcuri, pe principalele bulevarde sau chiar în incinta ştrandurilor, sunt un segment important din businessul jucătorilor din domeniul îngheţatei, mai ales că acesta este unul puternic sezonier. Asfel, 80-90% din vânzări se realizează în perioada verii.

România se află pe ultimele locuri în ceea ce priveşte consumul de îngheţată, având în vedere că un român consumă în medie echivalentul a 20 de cornete de îngheţată, potrivit ultimelor date ale ZF.

Alpin57 Lux este una dintre cele mai mari companii producatoare de înghețată din România, cu capital 100% românesc, compania fiind prezentă pe această piață din anul 1994. Produsele de cea mai bună calitate sunt realizate astăzi într-una din cele mai mari și moderne fabrici de acest gen, din România – fabrica de la Sebeș, județul Alba.

Distribuția produselor societății se face la nivel național, atât în zonele urbane cât și în cele rurale, prin distribuție proprie.

Eforturile societății privind calitatea, politica de marketing și politica de vânzări au fost apreciate de clienți prin încheierea de parteneriate cu Alpin 57 Lux, care au dus la dezvoltarea unor importante cifre de afaceri, de consumatorii finali care au îndrăgit produsele și nu în ultimul rând de diverse instituții, printre care și Consiliul Național al Întreprinderilor Mici și Mijlocii din România care poziționează Alpin 57 Lux pe locul 1, cinci ani consecutivi, printre producătorii autohtoni de înghețată.

Sursa: zf.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea