Rămâi conectat

Curier Județean

Principele Nicolae al României a dat o lecție de onoare, demnitate și decență elevilor Colegiului „Lucian Blaga” din Sebeş

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lansarea cărții Drumul spre casă – Filip Nicolae Iorga în dialog cu Principele Nicolae al României – desfășurată în 6 mai 2014 a reunit în Sala Multimedia a Colegiului Național “Lucian Blaga” Sebeș autoritățile locale, profesori, elevi și părinți.

În cuvântul de deschidere, prof. Nicolae Moga, directorul colegiului a subliniat importanța acestui eveniment, în timp ce doamna Iren Arsene, director al editurii “Curtea Veche” și domnul Radu Totoianu, director al Muzeului Municipal “Ioan Raica” au realizat recenzia volumului.

Un impact deosebit asupra auditoriului l-a avut discursul Alteței Sale, principele Nicolae al României care a evocat o întâmplare veselă din propria copilărie, pentru ca Principele Nicolae la Sebes01mai apoi să vorbească despre modelele care i-au amprentat existența, despre pasiunea pentru studiu și sport, dar și despre dificultatea alegerilor în viață și importanța asumării unor  responsabilități.

“Primit cu căldură și cu o vie curiozitate, Principele Nicolae al României ne-a impresionat prin amabilitatea, naturalețea și simplitatea comportamentului său dublate de un fin simț al umorului, eleganță și spontaneitate. Întâlnirea cu Altețea Sa Regală a constituit o lecție de onoare, demnitate și decență care ne motivează să reconsiderăm și să redescoperim sensurile termenului “acasă””, au transmis reprezentanţii Colegiului din Sebeş.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea