Rămâi conectat

Sport

Primul transfer pentru campioana Volei Alba Blaj: Marina Vujovic (CSM București)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj, campioana României la volei feminin a realizat primul transfer din această pauză competiționale: liberoul Marina Vujovic (ex-CSM București).Marina Vujovic Volei Alba Blaj2 O altă jucătoare care a semnat cu echipa din Blaj este Ana Maria Berdilă (22 ani, secund, Penicilina Iași. Aceasta este originară din Galați și a debutat la 16 ani în Liga Campionilor!

Este a doua mutare importantă a echipei din „Mica Romă”, participantă în Champions League, după ce antrenorul sârb Darko Zakoc a semnat prelungirea contractului cu încă un sezon.

Jucătoarea din Serbia are 31 de ani și în ultimele 6 sezoane, începând cu 2009 a evoluat în România, la Tomis Constanța (până în 2013), Știința Bacău și CSM București (în campionatul recent încheiat). Vujovic a mai lucrat cu Darko Zakoc în perioada petrecută la Constanța.

*Katja Medved pleacă la Baku

Libero-ul din ultimele două sezoane al echipei blăjene, Katja Medved a preferat să dea curs unei alte oferte venite din Azerbaidjan, de la o echipă din Baku. „Credem că este o mutare bună pentru noi, în condițiile în care Vujovic este obișnuită cu campionatul României. Katja ne-a spus că dorește să-și încerce șansa în alt campionat, mult mai puternic. Ne-am despărțit în condiții amiabile și îi mulțumim pentru ceea ce a făcut la Blaj„, a apreciat președintele Sergiu Ștefănescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea