”Primii pași în familie” – proiect inițiat de spitalul din Alba Iulia pentru crearea unui spațiu dedicat părinților și bebelușilor. VOTEAZĂ pentru a primi finanțare

Paul Voicu - Primar 2020

bebelus si parintiSpitalul Județean de Urgență Alba a aplicat la un program de granturi cu proiectul „Primii pași în familie”, care presupune crearea unui spațiu distinct dedicat părinților și bebelușilor. Pentru a primi finanțare proiectul are nevoie de cât mai multe voturi din partea celor care doresc să se alăture acestei inițiative.

Spitalul își propune să ofere un serviciu integrat, care nu se adresează numai mamei, ci și proaspătului tată, prin crearea unui mediu cald, deschis și prietenos în care să poată interacționa cu nou-născutul. În acest spațiu părinții pot beneficia de consiliere personalizată și de demonstrații în ceea ce priveste primul contact, alăptarea, prima baie, schimbatul scutecului și alte informații necesare familiei.

ELIT

„Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia derulează deja o campanie de susținere a alăptării pentru mame, iar acest spațiu la care să aibă acces și tăticii, ar fi ideal pentru informarea întregii familii și pentru a face deosebite primele momente ale familiei alături de bebeluș. De aceea, îi rog pe toți cei care consideră că merită să sprijine tânăra familie, să acorde votul lor acestui proiect”, a declarat managerul Spitaluli Județean de Urgență Alba Iulia, Nicoleta Coșarcă.

Datele complete despre acest proiect le puteți găsi AICI.

Mihail David - 2020

În Spitalul Județean de Urgență Alba se înregistrează aproximativ 1.300 de nașteri anual. Prin acest proiect, peste 1.000 de familii din județul Alba  ar putea beneficia de un spațiu în care să se bucure de prima întâlnire cu copilul.

Potrivit regulamentului concursului pentru a acorda votul acestui proiect trebuie să vă înregistrați pe site-ul concursului. Urmăriți pașii următori pentru a vota AICI!

sursa:spitalalba.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...