Rămâi conectat

Politică Administrație

Primarul și consilierii ALDE Sebeș își vor dona salariul și indemnizațiile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Candidatul ALDE la Primăria municipiului Sebeș, Gheorghe Feneșer, promite că el și consilierii locali ALDE, dacă vor fi aleși, își vor dona salariul și indemnizațiile celor care au nevoie de sprijin financiar, elevilor cu rezultate deosebite la învățătură, bătrânilor în suferință și familiilor cu dezabilități.

Feneșer a făcut publică această intenție, în 19 aprilie, pe contul său de Facebook.

Gheorghe Feneser01

”Primarul si consilierii ALDE Sebes, vor dona salariul si indemnizatiile!

Sebesul nu este un oras fara somaj, cum s-a tot vehiculat in ultima perioada! Chiar daca in municipiu exista foarte multe firme, peste 3 la suta din populatia municipiului, nu are un loc de munca. Si din aceste considerente, eu in calitate de primar, impreuna cu cei care vor fi alesi consilieri locali, am decis sa ne donam salariul si indemnizatiile, celor care au mare nevoie de sprijin finaciar. Vom stimula elevii cu rezultate deosebite la invatatura, pe cei care se remarca in cadrul olimpiadelor si a concursurilor cultural-artistice si sportive. Vom acorda o atentie deosebita, familiilor cu dizabilitati, precum si batranilor aflati in suferinta. Intreaga echipa ALDE,care candideaza pentru Primaria Sebes, este formata din oameni de afaceri care au ca si scop schimbarea fetei orasului, printr-o altfel de administratie, transparenta, in folosul si slujba cetateanului. Noi, membrii ALDE, suntem convinsi ca in patru ani, cu punerea in aplicatie a proiectelor noastre, Sebesul va deveni o mandrie pentru locuitorii lui”, a scris Ing. Gheorghe Feneser, candidat ALDE la Primaria Sebeșului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea