Rămâi conectat

Politică Administrație

Primarul din Albac, mesaj pentru parlamentari: Oamenii își distrug mașinile pe aceste drumuri ordinare pe care le avem

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primarul comunei Albac, Tiberiu Todea, cere parlamentarilor să se implice mai mult în reabilitarea drumurilor din zona Munților Apuseni, el precizând că, fără infrastructură, nu poți dezvolta o zonă turistică, iar oamenii își distrug mașinile.  

primar Albac, Tiberiu Todea01

Fiind întrebat de jurnaliști, sâmbătă, la deschiderea Târgului Național de Turism Rural de la Albac, dacă a scăzut numărul turiștilor, care vin din vestul țării, din cauza drumurilor impracticabile, primarul Todea a afirmat: ”O nemulțumire ca și cetățean, în primul rând, și în al doilea rând ca și primar – de fiecare dată când am posibilitatea să mă adresez mass-media spun că acești parlamentari pe care poporul român îi alege, părerea mea că, ar trebui să se implice mult mai mult. Nu poți dezvolta o zonă din punct de vedere economic, turistic, atâta timp cât oamenii își distrug mașinile pe aceste drumuri ordinare pe care le avem. Oamenii plătesc taxe, dar acești bani nu îi vedem materializați în infrastructura rutieră. Tot anul se cârpește și toată lumea spune că nu sunt bani”.

Edilul a mai afirmat că acesta este ”un lucru rușinos”, iar zona Munților Apuseni are nevoie de infrastructură pusă la punct.

Comuna Albac din Munţii Apuseni a fost, în 5-6 septembrie, capitala turismului rural românesc găzduind cea de-a XI-a ediţie a Târgului Naţional de Turism Rural. Evenimentul, unicul târg de turism rural din Transilvania şi unul dintre cele mai importante din România, a cuprins o expoziţie în care și-au prezentat oferta turistică zeci de localităţi rurale, un târg al meşterilor populari dar şi concerte de folclor sau concursuri gastronomice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea