Rămâi conectat

Ştirea zilei

Primarul de la Ciugud, despre petiția online ”Convinge-l pe Damian să candideze pentru Alba Iulia”: M-a măgulit, dar m-a și amuzat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primarul de la Ciugud, despre petiția online ”Convinge-l pe Damian să candideze pentru Alba Iulia”: M-a măgulit, dar m-a și amuzat. Despre Alba Iulia vă spun doar atât: OAMENII pot muta munții doar dacă se implică cu seriozitate și nu stau spectatori în tribună

Primarul de la Ciugud, Gheorghe Damian, a postat pe facebook un răspuns referitor la petiția online ”Convinge-l pe Damian să candideze pentru Alba Iulia”, lansată de “Acțiunea Națională Alba”.

„În ultimele zile am primit numeroase telefoane privind petiția on-line lansată pentru a mă convinge să candidez la Primăria Alba Iulia.

M-a măgulit dar m-a și amuzat, însă ulterior am decis să nu comentez acest subiect. Orice aș spune s-ar despica în mii de ițe și s-ar întoarce pe toate fețele pentru un gram de senzațional. Vreau să vă spun însă care este rețeta administrației din Ciugud: VIZIUNE, MUNCĂ, SERIOZITATE și OAMENI.

Astfel la început am visat că putem avea tot ce este normal pentru un trai decent la țară, fără să fugim în oraș. Am adunat apoi visele într-o viziune coerentă/serioasă și am început să muncim. Din fericire am avut oameni minunați alături…o ECHIPĂ care a transpus visele și viziunea în proiecte și le-a transformat în realitate și oamenii din COMUNITATE care ne-au sprijinit și au îndrăznit să viseze alături de noi.

Acum ne încăpățânăm să visăm și să credem că la Ciugud este doar NORMALITATEA care ar trebui să se regăsească în curând în orice localitatea din România. Nici la Ciugud nu am rezolvat toate probleme, dar pas cu pas, alături de oameni, le abordăm și încercăm să le soluționăm.

Revenind la Alba Iulia vă spun doar atât: OAMENII pot muta munții doar dacă se implică cu seriozitate și nu stau spectatori în tribună. O comunitate se construiește prin oameni, cu fapte, nu vorbe!”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea