Rămâi conectat

Ştirea zilei

Primăria municipiului Sebeș investește peste 1 milion de euro în lucrări de reparații și întreținere a străzilor

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Primăria municipiului Sebeș investește peste 1 milion de euro în lucrări de reparații și întreținere a străzilor

Primăria Sebeș a lansat recent două licitații în valoare totală de peste 1 milion de euro pentru lucrări de reparații și întreținere a străzilor, trotuarelor, rigolelor, podețelor, parcărilor de pe raza municipiului. Este vorba despre două acorduri-cadru, fiecare în valoare de câte 2.521.008 lei fără TVA.

”Municipiul Sebeș dorește realizarea unei proceduri de achiziție publică în vederea atribuirii acordului cadru pe o perioadă de 3 ani având ca obiect realizarea lucrărilor de reparații și de întreținere a trotuarelor, rigolelor și podețelor de pe teritoriul administrativ al municipiului Sebeș.

Autoritatea contractantă intenționează încheierea unui acord-cadru cu termen de valabilitate de 3 ani și o valoare maximă estimată de 2.521.008 lei fără TVA. Din cauza degradării avansate a suprafețelor pavate, dar și a rigolelor, podețelor de pe raza municipiului Sebeș traficul pietonal este îngreunat, cauza fiind denivelările apărute pe suprafața acestora”, se arată în caietul de sarcini. Al doilea contract pe care Primăria Sebeș urmărește să îl atribuie prin licitație și care are o valoare identică – 2.521.008 lei fără TVA, are ca obiect ”Lucrări de reparație și întreținere a străzilor din municipiul Sebeș”.

”Municipiul Sebeș dorește realizarea unei proceduri de achiziție publică în vederea atribuirii acordului cadru pe o perioadă de 2 ani, având ca obiect realizarea lucrărilor de reparații și de întreținere a drumurilor, străzilor, parcărilor asfaltate de pe teritoriul administrativ al municipiului Sebeș”, se specifică în anunțul publicat pe SEAP. Ofertele din partea firmelor interesate pot fi depuse până în 4 martie 2020.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea