Primăria municipiului Sebeș investește peste 1 milion de euro în lucrări de reparații și întreținere a străzilor

Primăria municipiului Sebeș investește peste 1 milion de euro în lucrări de reparații și întreținere a străzilor

Primăria Sebeș a lansat recent două licitații în valoare totală de peste 1 milion de euro pentru lucrări de reparații și întreținere a străzilor, trotuarelor, rigolelor, podețelor, parcărilor de pe raza municipiului. Este vorba despre două acorduri-cadru, fiecare în valoare de câte 2.521.008 lei fără TVA.

”Municipiul Sebeș dorește realizarea unei proceduri de achiziție publică în vederea atribuirii acordului cadru pe o perioadă de 3 ani având ca obiect realizarea lucrărilor de reparații și de întreținere a trotuarelor, rigolelor și podețelor de pe teritoriul administrativ al municipiului Sebeș.

ELIT

Autoritatea contractantă intenționează încheierea unui acord-cadru cu termen de valabilitate de 3 ani și o valoare maximă estimată de 2.521.008 lei fără TVA. Din cauza degradării avansate a suprafețelor pavate, dar și a rigolelor, podețelor de pe raza municipiului Sebeș traficul pietonal este îngreunat, cauza fiind denivelările apărute pe suprafața acestora”, se arată în caietul de sarcini. Al doilea contract pe care Primăria Sebeș urmărește să îl atribuie prin licitație și care are o valoare identică – 2.521.008 lei fără TVA, are ca obiect ”Lucrări de reparație și întreținere a străzilor din municipiul Sebeș”.

”Municipiul Sebeș dorește realizarea unei proceduri de achiziție publică în vederea atribuirii acordului cadru pe o perioadă de 2 ani, având ca obiect realizarea lucrărilor de reparații și de întreținere a drumurilor, străzilor, parcărilor asfaltate de pe teritoriul administrativ al municipiului Sebeș”, se specifică în anunțul publicat pe SEAP. Ofertele din partea firmelor interesate pot fi depuse până în 4 martie 2020.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...