Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Primăria din Blaj va premia cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă. Înscrierile, până în 1 septembrie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Amânată din cauza pandemiei de coronavirus, festivitatea de premiere a cuplurilor din Blaj care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă se va desfășura, în acest an, în data de 15 septembrie.

Evenimentul va avea loc în spațiu deschis, într-o locație care va fi anunțată în următoarele zile, cu maximum 50 de persoane, conform regulilor impuse de protecție sanitară și de distanțare fizică, impuse de autoritățile din domeniu. Înscrierile se fac până la data de 1 septembrie 2020, la sediul Primăriei Blaj.

Cuplurile care au împlinit sau împlinesc în acest an 50 de ani de căsătorie sunt rugate să se prezinte la Primăria Municipiului Blaj, cu copii după cărţile de identitate şi certificatul de căsătorie, până la data de 1 septembrie 2020. Înscrierile se fac la Secretariatul Primarului, camera 1, la etaj. Informaţii şi la telefoanele: 0258-710.110 sau 0258-711.111.

Manifestarea se află anul acesta la cea de a douăsprezecea ediţie, până în prezent administraţia publică locală sărbătorind sute de cupluri care au depăşit 50 de ani de căsătorie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea