Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Primăria Ciugud se mută, din vară, în casă nouă. Investiție de peste 1.600.000 de lei în noul sediu administrativ

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unul dintre cele mai mari proiecte care sunt derulate în acest moment în comuna Ciugud este construirea unui nou sediu administrativ, deoarece actualul spaţiu, insuficient, nu mai permite desfăşurarea activităţii în condiţii optime.

sediu nou primarieNoul sediu va fi în locul fostului magazin din centrul satului Ciugud. Lucrările au început în luna martie a anului trecut, urmând a fi finalizate în vara acestui an. Valoarea totală a investiţiei este de 1.613.034,16 lei şi sunt finanţate prin FEADR AXA 4 LEADER plus cofinanţarea din bugetul local.

Nici fostul sediu al Primăriei Ciugud nu va fi lăsat de izbelişte, aici urmând a-şi desfăşura activitatea reprezentanţii microregiunii Ţara Secaşelor, Asociaţiei Intercomunitare de Dezvoltare Ciugud-Berghin şi ai Asociaţiei Comunelor din România, Filiala Alba.

“Am învățat în perioada 2007-2013 că banii europeni sunt cei mai siguri bani și că aceștia nu au culoare politică. Drept pentru care vom încerca în continuare să atragem aceste fonduri în noua perioadă de implementare 2014-2020. Dacă nu am fi accesat aceste fonduri probabil nici bugetul comunei pe 100 de ani nu ne-ar fi fost de ajuns să realizăm ce am făcut până acum în comuna Ciugud. Încercăm să aducem locuitorilor din comună standard e de viaţă normale pentru anii în care trăim. Amintesc aici de proiectele privind reţeaua de canalizare, care este acum funcţională în toată comuna, asfaltarea străzilor din Ciugud dar şi a drumurilor de ţară, care au avut un impact mare în viaţa locuitorilor din comună” a declarat primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Ofertă electorală slabă la Blaj: Doar trei candidați pentru alegerile de Primar, cel mai mic număr din istoria alegerilor locale de după 1992

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ofertă electorală slabă la Blaj: Doar trei candidați pentru alegerile de Primar, cel mai mic număr din istoria alegerilor locale de după 1992 La Blaj candidaturile pentru alegerile locale au rămas definitive, iar oferta electorală este slabă din punct de vedere al numărului de candidați pentru Primar și al listelor pentru Consiliul Local! Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea