Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Primăria Alba Iulia: ”Zonele din Cetatea Alba Carolina afectate de intemperiile sezonului rece beneficiază de garanţie în privinţa repaţiilor”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Toate porţiunile de zid observate ca afectate de procesul de îngheţ-dezgheţ din perioada iernii vor fi refăcute, anunță reprezentanții Primăriei Alba Iulia.

Aceștia precizează că deși toate că materialele furnizate pe durata reabilitărilor din Cetate, în acest caz, zona zidurilor, au fost însoţite de certificate de calitate, deci implicit beneficiază de garanţie din partea furnizorului, din păcate, unele loturi s-au dovedit de o calitate neconformă avizelor, fapt care a determinat exfolierea cărămizilor din anumite obiective reabilitate.

Toate viciile constatate au fost evidenţiate şi notificate către constructor. Acesta a demarat lucrările de înlocuire a elementelor necorespunzătoare în exploatare, iar până la sfârşitul acestei luni dorim să eliminăm aceste neajunsuri”, spune Silvia Moldovan, director al Direcţiei Tehnice.

De asemenea, în perioada următoare, zonele pietonale din interiorul şanţurilor Cetăţii vor fi igienizate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Mesaje de Dragobete 2024. Declaraţii de dragoste, felicitări şi SMS-uri pe care le poţi trimite de ziua îndrăgostiţilor la români

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de Dragobete 2024 • SMS-uri haioase și amuzante de Dragobete • Felicitări romantice, mesaje de dragoste pentru el sau ea de ziua îndrăgostiţilor la români • Mesaje sincere de iubire pentru îndrăgostiți Sărbătoare cu dată fixă în tradiţia română, Dragobetele este sărbătorit în fiecare an în 24 februarie, fiind un bun prilej în care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea