Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Primăria Alba Iulia: ”Zonele din Cetatea Alba Carolina afectate de intemperiile sezonului rece beneficiază de garanţie în privinţa repaţiilor”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Toate porţiunile de zid observate ca afectate de procesul de îngheţ-dezgheţ din perioada iernii vor fi refăcute, anunță reprezentanții Primăriei Alba Iulia.

Aceștia precizează că deși toate că materialele furnizate pe durata reabilitărilor din Cetate, în acest caz, zona zidurilor, au fost însoţite de certificate de calitate, deci implicit beneficiază de garanţie din partea furnizorului, din păcate, unele loturi s-au dovedit de o calitate neconformă avizelor, fapt care a determinat exfolierea cărămizilor din anumite obiective reabilitate.

Toate viciile constatate au fost evidenţiate şi notificate către constructor. Acesta a demarat lucrările de înlocuire a elementelor necorespunzătoare în exploatare, iar până la sfârşitul acestei luni dorim să eliminăm aceste neajunsuri”, spune Silvia Moldovan, director al Direcţiei Tehnice.

De asemenea, în perioada următoare, zonele pietonale din interiorul şanţurilor Cetăţii vor fi igienizate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est. Ce discută profesioniștii în optimizarea pentru motoarele de căutare Iulian Ghișoiu, un tânăr din Sebeș, pasionat de SEO, fondator și general manager al TargetWeb, una dintre cele mai puternice agenții de Search Engine Optimization […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea