Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Primăria Alba Iulia se pregătește de Ziua Națională – Aproape 13.000 de steaguri noi vor flutura în Piața Cetății și pe străzile din municipiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria Alba Iulia a cumpărat, recent, prin achiziție directă, de la o firmă din București, 12.787 de steaguri în valoare de 58.000 de lei (aproximativ 12.600 de euro) fără TVA.

Sunt steaguri ce vor fi folosite atât pentru împodobirea orașului, cât și pentru paradă sau pentru a fi înmânate celor ce vor veni, de 1 Decembrie, la sărbătoarea Marii Uniri.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cel mai scump este mesh-ul personalizat, care de obicei se arborează pe Catedrala Reîntregirii. Acesta are o lățime de 3 metri și o lungime 14 metri și a costat 3.000 de lei fără TVA.

Cele mai multe sunt stegulețe din hârtie pentru participanții la eveniment, 12.000 de bucăți cu o valoare de 8.400 de lei fără TVA. De asemenea, au mai fost cumpărate 150 de steaguri heraldice cu lance din aluminiu, în valoare de 12.700 de lei, alte 400 tricolore, de două dimensiuni, în valoare totală de 19.850 de lei și alte 236 de steaguri cu însemnele UE, heraldice și tricolore, de diferite dimensiuni, cu prețuri între 120 de lei și 410 lei bucata.

Potrivit reprezentantului administrației locale, steagurile vor fi folosite și anul viitor, la sărbătoarea Centenarului Unirii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Aproape 10 kilometri de drum urmează să fie modernizat în comuna Ocoliș: Licitația de peste 7,2 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Aproape 10 kilometri de drum urmează să fie modernizat în comuna Ocoliș: Licitația de peste 7,2 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Ocoliș a lansat, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, un proiect prin care două străzi urmează să fie reabilitate. Mai exact, strada Pociovaliște 700 m. și drumul Jgheburoasa 9.100 m. urmează […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea