Rămâi conectat

Politică Administrație

Primăria Alba Iulia se pregătește de Ziua Națională – Aproape 13.000 de steaguri noi vor flutura în Piața Cetății și pe străzile din municipiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primăria Alba Iulia a cumpărat, recent, prin achiziție directă, de la o firmă din București, 12.787 de steaguri în valoare de 58.000 de lei (aproximativ 12.600 de euro) fără TVA.

Sunt steaguri ce vor fi folosite atât pentru împodobirea orașului, cât și pentru paradă sau pentru a fi înmânate celor ce vor veni, de 1 Decembrie, la sărbătoarea Marii Uniri.

Cel mai scump este mesh-ul personalizat, care de obicei se arborează pe Catedrala Reîntregirii. Acesta are o lățime de 3 metri și o lungime 14 metri și a costat 3.000 de lei fără TVA.

Cele mai multe sunt stegulețe din hârtie pentru participanții la eveniment, 12.000 de bucăți cu o valoare de 8.400 de lei fără TVA. De asemenea, au mai fost cumpărate 150 de steaguri heraldice cu lance din aluminiu, în valoare de 12.700 de lei, alte 400 tricolore, de două dimensiuni, în valoare totală de 19.850 de lei și alte 236 de steaguri cu însemnele UE, heraldice și tricolore, de diferite dimensiuni, cu prețuri între 120 de lei și 410 lei bucata.

Potrivit reprezentantului administrației locale, steagurile vor fi folosite și anul viitor, la sărbătoarea Centenarului Unirii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Dumitru Deoancă, candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dumitru Deoancă, candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag Într-o atmosferă de unitate, Dumitru Deoancă a fost ales candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag. Acesta a primit sprijinul și încrederea colegilor săi pentru a candida la funcția de primar. Dumitru are o experiență de 8 ani în politica locală și a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea