Rămâi conectat

Curier Județean

Primăria Alba Iulia organizează ”Nunta de Aur”, pentru cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie în 2018. Înscrierile se fac până în 7 mai

Ziarul Unirea

Publicat

în

În luna mai, cu ocazia Zilei Internaționale a Familiei, la Alba Iulia va fi organizat evenimentul ”Nunta de Aur”.

Organizatorii evenimentului, Direcția de Asistență Socială din subordinea Consiliului Local al Municipiului Alba Iulia, așteaptă să participe la eveniment toate cuplurile din Municipiul Alba Iulia care împlinesc 50 de ani de căsătorie în 2018.

Înscrierea se face pe baza actelor de identitate și a certificatului de căsătorie, la Centrul de Zi pentru Persoane Vârstnice, str. Libertății, nr. 21.

Informații suplimentare se pot obține la telefon 0258/810565, iar depunerea documentelor se face de luni până vineri între orele 8.00-16.00, până la data de 7 mai 2018.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Pană de curent în centrul municipiului Alba Iulia: Avarie pe o linie de medie tensiune care alimentează zona

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pană de curent în centrul municipiului Alba Iulia: Avarie pe o linie de medie tensiune care alimentează zona Mai multe străzi din Centrul municipiului Alba Iulia au rămas luni, în jurul orei 13.00, fără energie electrică. Citește și: DEER – Sucursala Alba anunță întreruperile de energie electrică programate pentru intervalul 22.07-28.07.2024 și suplimentar pentru intervalul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea