Rămâi conectat

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia a cumpărat 17 noi kit-uri de testare pentru Covid-19. Achiziție în valoare totală de aproximativ 8.500 de euro

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria municipiului Alba Iulia a achiziționat 17 kit-uri noi de testare pentru coronavirus. Achiziția în valoare de 40.800 lei fără TVA a fost publicată recent în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Administrația publică locală din Alba Iulia a cumpărat direct de la compania clujeană S.C. Filara BioMed SRL 12 kit-uri de extractie rapidă ARN pentru detectarea Covid-19, în valoare totală de 11.400 lei.

De asemenea, alte 5 kit-uri de detecție prin real time PCR au fost achiziționate prin Sistemul Electronic de Achiziţii Publice. Prețul unui astfel de kit de 100 de reacții este de 5.880 de lei, fără TVA.

Valoarea totală estimată a investiției este de 8.428 euro (40.800 lei), preț fără TVA.

Județul nostru se menține în continuare în lista liderilor național în ceea ce privește testarea, raportat la numărul de locuitori. Alba deține 5% din numărul total de teste efectuate până acum în țară. Potrivit directorului DSP Alba, Alexandru Sinea, în cele doua laboratoare din Alba, sunt efectuate zilnic 10% din testele care se realizează într-o singură zi pe teritoriul României.

Sursă foto: Arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea