Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Primăria Aiud retrage APS Alba dreptul de folosință gratuită a unui teren de 15 ha, situat în zona ,,Sub Genesis”

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consilierii locali ai municipiului Aiud vor vota miercuri un proiect de hotărâre prin care se retrage Asociaţiei Pescarilor Sportivi Alba dreptul de folosință gratuită a unui teren de aproape 16 ha, situat în zona ,,Sub Genesis”.

În anul 2006 Consiliul local Aiud a aprobat printr-o hotărâre Planul Urbanistic de Detaliu – “Amenajare zona de agrement şi pentru pescuit sportiv”, în Municipiul Aiud, zona ,,Sub Genesis”, teren în suprafaţă de 15,845 ha. Tot atunci, consilierii locali au aprobat contractul de transmitere în folosinţă gratuită pe o durata de 25 ani a terenului menţionat către Asociaţia Pescarilor Sportivi Alba, cu păstrarea destinaţiei „ Amenajare zona de agrement şi pentru pescuit sportiv”.

Întrucât APS Alba nu și-a respectat obligațiile contractuale, respectiv să înceapă investițiile în termen de maxim un an de la data predării amplasamentului, cu respectarea datelor tehnice  cuprinse în proiect, Primăria Aiud s-a hotărât după 7 ani să retragă Asociaţiei Pescarilor Sportivi Alba dreptul de folosinţă asupra imobilului prin desfiinţarea contractului de comodat, imobilul devenind astfel liber de sarcini.

Astfel, proiectul de hotărâre propune:

– însuşirea documentaţiei tehnice cadastrale pentru întocmirea planului de situaţie în forma prezentată;

– înscrierea provizorie în regim de carte funciară a imobilului teren sub  numărul cadastral 1730/1, în suprafaţă măsurată de 158450 m2, cu destinaţia “Amenajare zonă de agrement şi pentru pescuit sportiv”, situat administrativ în Aiud, zona ,,Sub Genesis”, jud. Alba, în favoarea Municipiului Aiud domeniul privat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea