Rămâi conectat
Festivalul Roman Apulum - 2022

Politică Administrație

Primăria Aiud organizează licitație publică pentru concesiunea serviciului public local de transport persoane prin curse regulate. Ofertele se depun până la data de 8 martie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Zilele Municipiului Sebeș - 2022

primaria-aiudPrimăria Aiud organizează, în data de 9 martie 2017, ora 11.00, licitație publică deschisă pentru concesiunea serviciului public local de transport persoane prin curse regulate pe raza unității administrativ-teritoriale a municipiului Aiud. Cei interesați pot depune oferte până în data de 8 martie, ora 14.00.

 1. a) Denumirea, adresa, numărul de telefon şi de fax, adresa de e-mail

Unitatea Administrativ-Teritorială Municipiul Aiud, județul Alba, localitatea Aiud, cod 515200, str. Cuza Vodă nr. 1, telefon 0258/861.310, fax 0258/861.280, e-mail: [email protected], [email protected]

 1. b) Hotărârea privind stabilirea modalității de gestiune

HCL Aiud nr. 37 din 24 februarie 2016 privind aprobarea Studiului de Oportunitate pentru delegarea gestiunii serviciului de transport public local de persoane pe raza administrativ-teritorială a municipiului Aiud și stabilirea modalității de delegare; Ordinul nr. 263 din 6 decembrie 2007 privind aprobarea Normelor-cadru privind modalitatea de atribuire a contractelor de delegare a gestiunii serviciilor de transport public local.

Elit - Gustul Desăvârșit
 1. c) Aria teritorială, trasee, grup de trasee

Aria teritorială a Unității Administrativ-Teritoriale Municipiul Aiud;

Traseele pe care se prestează serviciul sunt:

Traseul nr. 1: Aiud – Aiudul de Sus – Măgina – lungime traseu – 9,5 km;

Traseul nr. 2: Aiud – Ciumbrud – Sâncrai – lungime traseu – 10,5 km;

Traseul nr. 3: Aiud – Ciumbrud – lungime traseu – 6,6 km;

Traseul nr. 4: Aiud – Gâmbaș – Păgida  – lungime traseu – 8 km;

Traseul nr. 5: Aiud – Gârbova de Jos – Gârbovița – Gârbova de Sus – lungime traseu – 17 km;

Traseul nr. 6: Aiud – Gârbova de Jos – lungime traseu – 7 km;

Traseul nr. 7: Aiud – Hepat – lungime traseu – 3 km;

Traseul nr. 8: Aiud – Gheorghe Doja – lungime traseu – 2 km;

Traseul nr. 9: Aiud – Hotar 34 – lungime traseu – 2 km.

d)Serviciul/activitatea care urmează să fie prestat/prestată/furnizat/furnizată/ detaliat/detaliată pe activități

Concesiunea serviciului public local de transport persoane prin curse regulate pe raza Unității Administrativ-Teritoriale a Municipiului Aiud.

 1. e) Durata contractului de delegare a gestiunii

72 luni, începând de la data atribuirii contractului.

 1. f) Denumirea, adresa, numărul de telefon şi de fax şi adresa de e-mail ale biroului/persoanei de la care se poate solicita documentația de delegare, precum şi modalitățile de obținere a documentației

Unitatea Administrativ-Teritorială Municipiul Aiud, Compartiment Achiziții Publice, Investiții – Direcția Tehnică, localitatea Aiud, județul Alba, cod 515200, str. Cuza Vodă nr. 1, telefon 0258/861.310, interior 39, fax 0258/861.280, e-mail [email protected], persoane de contact: Viorica Scrobotă, Ovidiu Boancă.

Documentația de atribuire a delegării se pune la dispoziția oricărei persoane interesate care a înaintat o solicitare – scrisoare de intenție, în mod gratuit, în una dintre următoarele modalități:

 1. a) direct, nerestricționat, pe site-ul propriu, la adresa: http://www.aiud.ro/Pagini/Concesiuni%20servicii.aspx – Concesiunea serviciului public local de transport persoane;
 1. b) pe suport hârtie şi/sau pe suport magnetic/optic prin e-mail [email protected]

Potrivit art. 24 din Ordinul nr. 263 din 6 decembrie 2007 privind aprobarea Normelor-cadru privind modalitatea de atribuire a contractelor de delegare a gestiunii serviciilor de transport public local, orice persoană interesată are dreptul de a solicita clarificări privind documentația de atribuire cu cel puțin 15 zile înainte de expirarea termenului limită pentru depunerea ofertelor. Unitatea Administrativ-Teritorială Municipiul Aiud are obligația să răspundă, în mod clar, complet şi fără ambiguități, la orice clarificare solicitată, într-o perioadă care nu trebuie să depășească 5 zile lucrătoare de la primirea unei astfel de solicitări. Răspunsul privind clarificările face parte integrantă din documentația de atribuire a contractului şi va fi comunicat tuturor celor care au solicitat documentația de atribuire.

 1. g) Dacă este cazul, costul şi condițiile de plată în vederea obținerii documentaţiei de delegare

Nu este cazul.

h)Termenul limită de depunere a ofertelor, data şi ora, adresa la care se depun/transmit ofertele

08.03.2017, ora 14.00, Primăria Municipiului Aiud, localitatea Aiud, județul Alba, str. Cuza Vodă nr. 1, cod 515200.

 1. i) Data, ora şi locul deschiderii ofertelor

09.03.2017, ora 11.00, Primăria Municipiului Aiud, localitatea Aiud, județul Alba, str. Cuza Vodă nr. 1, cod 515200.

 1. j) Garanții solicitate

Garanția de participare – 30.000  lei;

Perioada de valabilitate a garanției de participare este de 120 de zile.

 1. k) Durata de valabilitate a ofertei

Perioada de valabilitate a ofertei este de 120 de zile. (C.M.)


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Politică Administrație

FOTO| Sicoe Mihai, noul președinte interimar al TSD Alba. Tinerii social-democrați și-au ales noul președinte și un nou birou de conducere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Zilele Municipiului Sebeș - 2022

FOTO| Sicoe Mihai, noul președinte interimar al TSD Alba. Tinerii social-democrați și-au ales noul președinte și un nou birou de conducere

În cursul zilei de joi, 11 august, tinerii social-democrați și-au ales noul președinte, în persoana lui Sicoe Mihai și un nou birou de conducere. Noua structura de conducere trebuie validata în Consiliul Politic Județean.

„La sediul PSD Alba am participat, alături de secretarul executiv, Corneliu Muresan, fost președinte al TSD Alba, la o nouă întâlnire cu tinerii social-democrați, care doresc să se implice în politică și să lase în urma lor lucruri bune, pozitive, pentru cei din jur.

Noua structura de conducere trebuie validata în Consiliul Politic Județean. Îmi doresc ca în noua echipa a tinerilor social-democrați sa facă parte și membrii noștri de la tineret care sunt în partid de mai mulți ani.

Elit - Gustul Desăvârșit

Tinerii trebuie să aibă o șansă în politică. Cei cu care m-am întâlnit astăzi sunt muncitori, au succes pe plan profesional și sunt convins că pot aduce plusvaloare comunităților din care fac parte!

În următoarea perioadă, vom organiza mai multe întâlniri și ne vom implica în diverse activități benefice oamenilor, așa cum am mai făcut! Mult succes tinerilor noștri! Mult succes noului președinte și echipei sale!”, a transmis deputatul Radu Tuhuț.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Politică Administrație

Comunicat de presă| Beniamin Todosiu, deputat USR: Guvernul PNL-PSD–UDMR TAXEAZĂ din nou românii. În curând vor pune o taxă și pe aerul respirat.

Ziarul Unirea

Publicat

în

Zilele Municipiului Sebeș - 2022

Comunicat de presă| Beniamin Todosiu, deputat USR: Guvernul PNL-PSD–UDMR TAXEAZĂ din nou românii. În curând vor pune o taxă și pe aerul respirat.

Prin noua ordonanță de creștere a taxelor, Guvernul ne taxează și pensiile pentru care contribuim la Pilonul II. Prevederea intră în vigoare din 2023 și sunt impozitate și dividendele încasate de fondurile de pensii.

Pe lângă faptul că măsura este imorală, este și neconstituțională, pentru că presupune practic o dublă impozitare. În majoritatea țărilor europene cu sisteme de pensii private, au fost implementate prin legislațiile naționale exceptarea de la plata impozitului pe câștigurile din investiții în perioada de acumulare a pensiilor private.

Deși nu a fost dezbătută, măsura este un prim pas spre naționalizarea Pilonului II de pensii. Coaliția PSD-PNL vrea să pună mâna pe banii românilor din Pilonul II, iar noul plan este în lucru în ministerul condus de Adrian Câciu. Spre deosebire de epoca Dragnea, când s-a mai încercat naționalizarea pilonului II, planul este acum mult mai perfid și este susținut de PNL și de președintele Klaus Iohannis.

Elit - Gustul Desăvârșit

Planul este să gonească administratorii de fonduri din România, ca apoi să preia activele noastre administrate de aceștia, și, evident, contribuția lunară. Din această cauză au început să taxeze dividendele, astfel încât să poată arăta apoi că rentabilitatea fondurilor de pensii private e tot mai scăzută. În final, Coaliția Sărăciei PSD-PNL-UDMR va fura banii pe care românii i-au cotizat la fondurile de pensii private.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Politică Administrație

Comunicat de presă| PSD susține Cupru Min Abrud! 43 de milioane de lei pentru investiții și susținerea producției!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Zilele Municipiului Sebeș - 2022

Comunicat de presă| PSD susține Cupru Min Abrud! 43 de milioane de lei pentru investiții și susținerea producției!

În ședința de astăzi, Guvernul a aprobat Memorandumul inițiat de Ministerul Economiei, prin care Cupru Min Abrud să beneficieze de un procent de 50% vărsăminte la bugetul de stat, reprezentând dividende din profitul realizat în anul 2021, pentru a asigura sursa proprie de finanţare a investiţiilor şi de susţinere a producţiei. Astfel, 43 de milioane de lei vor fi alocate pentru optimizarea proceselor de producție și pentru obținerea unui concentrat de cupru de calitate mai bună.

Ministrul Economiei, social-democratul Florin Spătaru, se ține de cuvânt și așa cum a promis a promovat Memorandumul pentru repartizarea a 50% din profitul Cupru Min pentru susținerea producției și a investițiilor de care are nevoie compania.

În calitate de parlamentar al județului Alba voi susține solicitările și necesitățile oamenilor de aici și voi fi mereu alături de ei. La ambele vizite ale ministrului PSD, Florin Spătaru, am promis că vom fi alături de angajați, de companie și de comunitățile locale.

Elit - Gustul Desăvârșit

Prin promovarea Memorandumului a fost aprobată o derogare de la OG nr. 64/2001 care prevede ca societățile și companiile cu capital majoritar sau integral de stat să verse 90% din profitul pe 2021 la bugetul de stat. Prin prezentul act normativ, Guvernul a aprobat ca Societatea Cupru Min SA să verse un procent mai mic de 90%, dar nu mai puțin de 50% din profitul companiei către bugetul de stat.

Ministerul Economiei a anunțat că Planul de management al Cupru Min prevede o serie de proiecte de investiții, precum lucrări de supraînălțare baraj iaz decantare Valea Șesei de la cota 705 mdM la cota 710 mdM, proiectarea, achiziția, montajul și punerea în funcțiune a unei linii noi de flotație care să prelucreze o cantitate de cca 500-600 t/h, cu o eficiență tehnologică de minim 82% și achiziție de utilaje de mare capacitate pentru exploatarea carierei de cupru.

Deputat PSD Alba, Tuhuț Radu-Marcel


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2022 Ziarul Unirea