Rămâi conectat

Ştirea zilei

Primar PNL din Alba, ”jupân de jupân”, se „laudă” cu bătaia dată unui polițist: „I-am tras una de i-au zburat și casca și epoleții”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ioan Barbu, primarul din Vințu de Jos, s-a „lăudat” în cadrul primei ședințe cu angajații primăriei că ar fi scos un polițiști cu tot ușă pentru a demonstra că el e „jupânul” comunei.

“Să nu încercați să mă vindeți sau să îmi trageți vreo țeapă! Doamne ferește, îi grav. Că am tehnica aia de a vă lua din pat! Mulți dintre oamenii ăștia mă cunosc pe mine. Că eu am fost jupân în comuna asta și încă sunt jupân. Jupân de jupân! ….Un polițist de la Săsciori care a ieșit cu ușa de la intrare cu totul. Și încă ușă dublă! I-am tras una de i-au zburat și casca și epoleții”… pe fundal se aud cum acesta este ovaționat de unii dintre angajați, probabil pentru a se pune bine cu noul șef, scrie stiripesurse.ro.

Edilul este suspendat la acest moment din funcție, fiind cercetat penal pentru un contract prin care ar fi devalizat Primăria Vințu de Jos cu peste 400.000 de lei. De altfel, pe perioada cercetărilor acesta suspendat din funcție, fiind considerat “pericol social” de către organele de anchetă și nu are voie să se apropie de primărie sau să intre în contact cu angajații.

Primarul este cercetat în libertate, fiind plasat la acest moment sub control judiciar și a returnat deja suma de 427.805 lei Primăriei Vințu de Jos. Pe numele său planează însă mai multe fapte presupus ilicite, unele chiar cu fonduri europene.

UPDATE: „În urma verificărilor efectuate până în prezent, informațiile apărute în spațiul public, cu privire la posibila agresare a unui polițist de către primarul unei comune din județul Alba, nu se confirmă. Verificările sunt continuate, pentru a se stabili veridicitatea afirmațiiilor precum și toate împrejurările în care s-ar fi produs un astfel de incident”, au transmis reprezentanții IPJ Alba pentru ziarulunirea.ro

Sursa: sitirpesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea