Președintele TNL: Îi îndemn pe români să nu iasă la vot la referendumul pentru familie. Este un non-subiect

Preşedintele Tinerelui Naţional Liberal, Mara Mareş, a spus, la Brașov, că îi îndeamnă pe români să nu iasă la Referenumul pentru familie, dorind astfel ca votul să nu facă pragul electoral minim pentru a fi validat, potrivit brasovmetropolitan.ro.

„Acest referendum nu are de ce să se întâmple, de aceea vă îndemn şi îi îndemn pe români să nu iasă la vot. Din punctul meu de vedere, acesta este un non-subiect, iar un vot pe acest subiect nu face altceva decât să polarizeze populaţia. Oricum, Codul familiei vorbeşte deja despre căsătoria dintre femeie şi bărbat“, a declarat deputatul Mara Mareş care a încheiat răspicat:

„Îmi doresc din suflet ca nu se atingă pragul de validare a acestui referendum. Oricum, avem deja un referendum făcut şi nepus în aplicare (cel pentru scăderea numărului de parlamentari, n.n). Acum ce facem? Aplicăm legea pe sărite, le punem în aplicare doar pe cele care ce convin?“

Referendumul pentru familie va avea loc pe 7 octombrie. El are la bază o iniţiativă cetăţenească de revizuire a Constituţiei, semnată de 3 milioane de români, potrivit căreia familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat şi o femeie, nu pe cea consimţită între soţi, aşa cum se specifică azi în legea spupremă a ţării. Referendumul este valabil dacă la acesta participă cel puţin 30% din numărul persoanelor înscrise în listele electorale permanente, scrie Stiripesurse.ro.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

10 Comentarii

Emil 17 septembrie 2018 at 15:11

Domnisoara Mara Mares este intr-o mare confuzie. Regretabila pentru pozitia pe care o ocupa. Referendumul PENTRU FAMILIE are caracter OBLIGATORIU, deoarece a fost aprobat printr-o lege trecuta prin Parlament (si reconfirmata, azi, de Curtea Constitutionala). Celalalt referendum, referitor la numarul de parlamentari, a avut UN CARACTER CONSULTATIV, deci neobligatoriu (din pacate).
A indemna la boicotarea referendumului este egal cu a nesocoti vointa a 3 milioane de cetateni, a instiga la destramarea valorilor democratice ale statului.
Da, in Codul Civil este specificata casatoria intre un barbat si o femeie, dar acest Cod Civil poate fi la un moment dat modificat fara consultare publica, ceea ce in cazul Constitutiei nu se aplica.
Asadar, domnisoara Mara Mares, daca dumneavoastra, din pozitia de lider al TNL faceti astfel de afirmatii si instigari, imi pun mari semne de intrebare fata de capacitatea intelectuala care ar trebui sa va caracterizeze si, mai ales, de viitorul Partidului National Liberal, care a fost un monument de integritate si romanism si a ajuns un club de baietasi de discoteca si fetite fitoase.
Da, stiu, adevarul este crud…

Pp 17 septembrie 2018 at 15:51

Frumos, de s-ar auzi si in pnl ar fi ceva..

Oricum, bravo Mara!

Referendumul e binevenit 17 septembrie 2018 at 17:36

E foarte bine ca, prin referendum, in aceste vremuri tulburi cand tot felul de „progresisti” intuneca mintile oamenilor cu tot felul de idei imbarligate,romanii isi vor spune parerea si vor clarifica institutia casatoriei prin definirea limpede a termenilor: familia se intemeiaza pe casatoria intre un barbat si o femeie. Pacat este doar ca un demers care nu a fost al politicienilor este acum capusat(pro sau contra)de politicienii care vor sa scoata un avantaj politic din acest referendum, avantaj cu care sa se impauneze.

toto 17 septembrie 2018 at 21:44

Scena se repeta,daca cineva indeamna romanii sa mearga la vot ,va deveni penal,iar domnisoara va avea cazierul curat,dar sa-si declare orientarea pe care o are.

mike 18 septembrie 2018 at 8:03

Cine are cenusa in cap in loc de creier gindeste si vorbeste –aiureli– sau a doua varianta — aceasta creiatura are relatii sexuale =–ANORMALE— Pun o intrebare doamna sau domnisoara –De ce te opui referendumului?? E problema poporului Roman — pastrarea legilor Lui Dumnezeu — procreiere — adica popor –oameni– Afla ca si tu existi tocmai datorita relatiilor sexuale -Normale ale parintilor tai — asa ca zi merci parintilor si daca nu esi de acord nu ne pasa dar nu fa reclama proasta — daca taceai filozoafa erai dar asa ti-ai aratat -prostia

Buia Alin 18 septembrie 2018 at 11:22

Bine ca stim cine sunteti, ca pe viitor sa nu va mai votam.

zoro 18 septembrie 2018 at 14:51

Acesti oameni asa sau nascut,nu e vointa lor sa aiba alte nevoi,de ce intervenim noi,dumnezeu nu are nici o legatura aici,e democratie fratilor nu comunism!!!

mike 21 septembrie 2018 at 6:39

Halal democratie zorica– adica citva -anormali sa comande peste 98/100 de normali — Apoi zorica familia nu a descoperito oameni a fost infintata de Dumnezeu– Adam si Eva– –Deci Dumnezeu are cuvintul si daca noi ne ratacim pune EL un foculet asa cum a pus la sodomiti si gomoriti — Ma supara faptul ca unii chiar daca nu au habar de problema dau cu presupusul aratind astfel ca nu sunt in tema — dar sunt super destepti in comentarii chiar daca ele nu au simbure de adevar

parereamea 19 septembrie 2018 at 13:52

Sa se duca la vot cei 3 milioane.
Sunt prea multi bani aruncati degeaba. Ce trebuie cu adevarat facut pentru bunastarea cetatenilor nu se face.

gica 19 septembrie 2018 at 21:01

Dupa nivelul de cultura pe care -l afisezi,Romania ar fi mai bine sa devina o tara de drogati,vezi # rezist,sau o tara de homosexuali,cu asa tineret ,avem un viitor sumbru.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...