Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Preşedintele PSD Ioan Dîrzu cere respectarea protocolului USL în Alba: „Fără alianţe cu PDL”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Preşedintele PSD Alba Ioan Dîrzu doreşte ca Uniunea Social Liberală să funcţioneze în judeţ, nu aşa cum se întâmplă acum, cei din PSD fiind nemulţumiţi de faptul că PNL a încălcat protocolul de colaborare făcând alianţă cu PDL, contrar celor scrise în protocol.

Ioan Dîrzu este de părere că USL nu şi-a atins încă obiectivul pentru că Traian Băsescu este încă la Cotroceni, iar PDL este încă în funţii în judeţul Alba.

„Noi am încercat să menţinem USL nu să îl distrugem, am considerat că USL nu şi-a atins obiectivul. Traian Băsescu este încă la Cotroceni şi PDL este încă în funcţii în judeţul Alba. În judeţul Alba ne dăm seama cu toţii că PDL a fost puternic şi nu putem să-l învingem din punct de vedere electoral decât împreună. Pentru a-mi motiva partidul trebuie să revenim la duşmanul comun care este PDL. Nu uităm de problemele cetăţenilor care trebuie rezolvate, şi anume îmbunătăţirea nivelului de trai şi crearea de noi locuri de muncă”, a spus Ioan Dîrzu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea