Rămâi conectat

Ştirea zilei

Președintele Klaus Iohannis anunță o nouă ordonanță, prin care vârstnicii vor avea la dispoziție DOUĂ intervale pentru deplasare: de la 7 la 11 și de la 19 la 22

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele Klaus Iohannis a suținut în urmă cu puțin timp, la Palatul Cotroceni, o declarație de presă după ședința privind ridicarea restricțiilor în țara noastră. Pe lângă tema redeschiderii unităților de învățămând în acest an școlar, s-a discutat și problema deplasării persoanelor de peste 65 de ani.

Potrivit președintelui, aceștia vor avea la dispoziție două intervale, printr-o nouă ordonanță militară, care se pregătește. Astfel că, vâstnicii vor putea ieși din casă, fie la cumpărături, fie pentru activități fizice, având în vedere că vremea se încălzește și că intervalul stabilit e prea scurt, în cele două intervale, care vor fi de la 7 la 11 și de la 19 la 22.

„O a doua temă foarte importantă se referă la persoanele peste 65 de ani, care acum pot ieși doar între anumite ore.

Având în vedere ca vremea se încalzeste, începând de azi, tot prin OM , se va schimba acest inverval.

Persoanele peste 65 de ani vor avea la dispoziție două intervale: de la 7 la 11 și de la 19 la 22, când vor putea să iasă din casă, fie pentru cumpărături, fie pentru mișcare în jurul casei” a anunțat Iohannis.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea