Președintele Klaus Iohannis anunță o nouă ordonanță, prin care vârstnicii vor avea la dispoziție DOUĂ intervale pentru deplasare: de la 7 la 11 și de la 19 la 22

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Președintele Klaus Iohannis a suținut în urmă cu puțin timp, la Palatul Cotroceni, o declarație de presă după ședința privind ridicarea restricțiilor în țara noastră. Pe lângă tema redeschiderii unităților de învățămând în acest an școlar, s-a discutat și problema deplasării persoanelor de peste 65 de ani.

Potrivit președintelui, aceștia vor avea la dispoziție două intervale, printr-o nouă ordonanță militară, care se pregătește. Astfel că, vâstnicii vor putea ieși din casă, fie la cumpărături, fie pentru activități fizice, având în vedere că vremea se încălzește și că intervalul stabilit e prea scurt, în cele două intervale, care vor fi de la 7 la 11 și de la 19 la 22.

ELIT

„O a doua temă foarte importantă se referă la persoanele peste 65 de ani, care acum pot ieși doar între anumite ore.

Având în vedere ca vremea se încalzeste, începând de azi, tot prin OM , se va schimba acest inverval.

Persoanele peste 65 de ani vor avea la dispoziție două intervale: de la 7 la 11 și de la 19 la 22, când vor putea să iasă din casă, fie pentru cumpărături, fie pentru mișcare în jurul casei” a anunțat Iohannis.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419