Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Preșcolarii de la o grădiniță din Alba Iulia sărbătoresc Ziua Mondială a Alimentului împreună cu voluntarii de la Crucea Roșie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Voluntarii Crucii Roşii Române Filiala Alba, în colaborare cu Direcţia de Sănătate Publică Alba, vor desfăşura marți, 15 octombrie, cu prilejul Zilei mondiale a alimentului, activităţi de educaţie pentru sănătate, promovând alimentaţia sănătoasă şi practicarea sportului ca şi alternativă în petrecerea timpului liber, la Grădiniţa cu program prelungit „Scufiţa Roşie” din Alba Iulia.

Atmosfera va fi destinsă prin realizarea unor jocuri cu cei 60 de copii preşcolari prezenţi, aducând în prim plan valorile umanitare şi avantajele pe termen lung ale adoptării unui stil de viaţă sănătos.

Educaţia pentru sănătate reprezintă un domeniul de referinţă pentru Crucea Roşie Română, împletindu-se activ cu istoria poporului român. Dacă în urmă cu un secol, organizaţia noastră derula campanii de combatere a malariei şi tifosului, astăzi, Crucea Roşie Română activează în domeniul prevenirii şi combaterii HIV/SIDA, TBC, implicându-se de fiecare dată în probleme prioritare de sănătate publică”, spune Adrian Ionel Duşa, directorul Filialei Crucea Roșie Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea