Rămâi conectat

Curier Județean

Premii şi fonduri rotariene pentru şcolile din Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Alba Iulia, anul rotarian 2017-2018 „Making a difference” a fost marcat de o serie de evenimente destinate strângerii de fonduri pentru dotarea laboratoarelor de robotică de la Liceul Militar „Mihai Viteazul”, Universitatea „1 Decembrie 1918”, YEO de la Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan”, dotarea secţiei de pediatrie a Spitalului judeţean şi premierea elevilor olimpici de la Liceul de Arte „Regina Maria”. Clubul Rotary din Alba Iulia, prin membrii Districtului 2241, au plantat în comuna Ciugud 5000 de arbuşti, ne-a informat preşedintele clubului, Ilie Sbuciumelea. Au fost organizate, de asemenea, manifestări şi simpozioane la Muzeul Principia destinate Centenarului Marii Uniri, împreună cu Lions Club Alba şi RC Civitas, la care au participat şi copiii de 6-14 ani de la „Rotakids Alba”, ca şi de la Interact şi Rotaract. Cea mai recentă acţiune de strângere de fonduri a avut loc la Domeniile Martinuzzi din Vinţu de Jos, unde, în cadrul unui bal, s-a organizat o tombolă destinată colectării de noi fonduri. Atmosfera şi buna dispoziţie au fost menţinute de formaţia Hayex din Cluj-Napoca, împreună cu DJ Sega. Surprizele serii au fost miniconcertul susţinut de Paul Soos la nai, Sara Bumbu-voce şi Elisa Astrid Sbuciumelea la pian, Alex Săndulache, câştigător al unei tabere muzicale în California (SUA), Paula Parros Samano, elevă din Mexic, la vioară, coordonată de prof. Sergiu Săndulache, şi cantautoarea Ilaria din Italia. Tot cu acest prilej au fost premiaţi şi elevii YEO din echipa de robotică a Colegiului „HCC” din Alba Iulia, însoţiţi de profesorul coordonator Sebastian Onac. (G.C.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea