Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Premierul Ludovic Orban, vizită de două zile în judeţul Alba, la Alba Iulia şi Zlatna, pentru sărbătorile dedicate Zilei Naţionale

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Premierul Ludovic Orban va fi prezent într-o vizită de două zile în judeţul Alba, la Alba Iulia şi Zlatna, prilejuită de sărbătorile dedicate Zilei Naţionale.

Orban, însoţit de o parte dintre miniştri, va participa la ceremonia militară organizată la Alba Iulia, la festivităţile de depuneri de coroane, la primirea soliilor din provinciile istorice şi, probabil, şi la masa populară.

Acesta va merge mai întâi la Zlatna, sâmbătă, 30 noiembrie, la Congresul Spiritualităţii Româneşti. Aici va fi prezent şi fostul vicepremier Vasile Dâncu, invitat special de primarul liberal Silviu Ponoran pentru susţinerea pe care a arătat-o pentru finanţarea lucrărilor de renovare a clădirii Liceului ”Corneliu Medrea” din oraş.

De altfel, primarul intenţionează să inaugureze cu acest prilej iluminatul arhitectural al clădirii, care nu este încă terminată la interior, contractul având termen de finalizare luna aprilie a anului viitor.

A doua zi, de 1 Decembrie, Orban va participa la momentul depunerii de coroane de flori la Monumentul Marii Uniri şi la ceremonia militară de la Alba Iulia, precum şi la alte evenimente ce se vor derula pe parcursul zilei.

Ceremonialul militar se anunţă la fel de spectaculos precum a fost cel de anul trecut, adică de Centenar, cel puţin aşa reiese din declaraţiile reprezentanţilor Diviziei 4 Infanterie Gemina, care se ocupă de organizarea acesteia în Capitala Marii Uniri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Mierea din iarbă neagră, produsă de un apicultor din Alba. Mierea-medicament din munții Apuseni, superioară chiar și celebrei Manuka, remediu pentru orice tip de afecțiune

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mierea din iarbă neagră, produsă de un apicultor din Alba. Mierea-medicament din munții Apuseni, superioară chiar și celebrei Manuka, remediu pentru orice tip de afecțiune Mierea neagră este produsă de Dănuț Pintea, un apicultor din Vingard. Mierea-medicament din munții Apuseni, superioară chiar și celebrei Manuka, este un remediu pentru orice tip de afecțiune. Apicultorul din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea