Rămâi conectat

Actualitate

Premierul Grindeanu: Nu se va renunța la impozitul pe gospodărie. Prima etapă de implementare, la 1 ianuarie 2018

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Premierul Sorin Grindeanu a declarat marți, 6 iunie, că Executivul nu intenționează să renunțe la ideea aplicării impozitului pe gospodărie. Totodată, acesta  a precizat că momentul și modul în care va fi implementat sistemul vor fi decise în urma unei analize aflate în curs de derulare la Ministerul Finanțelor.

„Este o analiză pe care domnul ministru al Finanțelor, dar și alții trebuie să o prezinte. În niciun caz să se renunțe. Urmare a acestei analize vom alege foarte bine momentul, să știm foarte bine plusurile, minusurile, ce avem de făcut din momentul în care implementăm acest nou sistem”, a afirmat Grindeanu, citat de Agerpres, după ce a participat la o întâlnire de lucru cu ministrul de Finanțe și conducerea ANAF.

În același context, ministrul Finanțelor, Viorel Ștefan, a precizat că „se lucrează la impozitul pe gospodărie” și că până la jumătatea lunii iunie va fi prezentat „un proiect nu numai cu impozitul pe gospodărie, ci unul de modificare a Codului fiscal în întregul său”.

Potrivit ministrului Finanțelor, impozitul pe gospodărie va fi implementat în trei etape, prima începând de la 1 ianuarie 2018.

sursa: Agerpres


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea