Pregătiri pentru începerea noului an școlar la Aiud. Școala Gimnazială și Liceul Tehnologic în mijlocul pregătirilor pentru respectarea normelor în pandemie

Reprezentanții Primăriei Municipiului Aiud au postat pe pagina de socializare un mesaj referitor la pregătirile Școlii Gimnaziale „Ovidiu Hulea” și Liceului Tehnologic Aiud pentru începerea noului an școlar.

„Școala Gimnazială „Ovidiu Hulea” și Liceul Tehnologic Aiud sunt în plin proces de pregătire pentru începerea anului școlar în condiții de prevenire a răspândirii COVID-19. Vom trece pe rând prin fiecare școală și grădiniță pentru a vedea la fața locului cu ce putem sprijini.

ELIT

Pentru achiziționarea de dezinfectanți și alte materiale necesare, unitățile de învățământ aiudene au la dispoziție un buget de peste 650 000 lei, sumă care poate fi suplimentată în caz de nevoie.

Toți angajații unităților de învățământ beneficiază de testare gratuită a imunității COVID-19 înainte de începerea anului școlar.

De asemenea, vom propune Consiliului Local Aiud distribuirea de măști reutilizabile pentru toți elevii și personalul didactic și nedidactic din unitățile de învățământ”, a scris Primăria Municipiului Aiud pe pagina de socializare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419