Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Prefectura Alba: 15 milioane de la Guvern pentru satele distruse de viitura din Munții Sebeșului, 92 de copii vaccinați împotriva Hepatitei A, ajutoare de la AJPIS pentru sinistrați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prefectura Alba a solicitat, marți dimineață, 15 milioane de lei de la Guvern, pentru refacerea cursurilor de apă distruse de viitura din Munții Sebeșului, potrivit prefectului Dănuț Hălălai. El a mai declarat că 10 containere de locuit mobile vor ajunge astăzi la sinistrații din comuna Săsciori și că 92 de copii din zona inundată au fost vaccinați împotriva Hepatitei A.

De asemenea, prefectul a declarat pentru ziarulunirea.ro că a trimis în zonă patru echipe, pentru evaluarea situației, Electrica a remediat toate defecțiunile și toate gospodăriile sunt alimentate de la rețeaua de curent electric iar de la Sistemul de Gospodărire a Apelor Alba se acționează cu 3 utilaje.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Pentru sinistrați, Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Alba va acorda ajutoare de urgență.

Prefectul Hălălai a mai declarat că s-a rezolvat și problema celor aproape 200 de animale omorâte de viitură, în satul Cioara. În zonă se află inspectori de la DSVSA Alba și Garda de Mediu pentru a preveni apariția unui focar de infecție. Cadavrele vor fi ridicate și transportate la o firmă specializată, unde vor fi incinerate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU cu degajare de fum la Aiud, la subsolul unui bloc: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU cu degajare de fum la Aiud, la subsolul unui bloc: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu a izbucnit luni seara, la Aiud, în subsolul unui bloc de pe strada Ecaterina Varga. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale.   Detașamentul de pompieri Aiud intervine cu trei autospeciale pentru localizarea și stingerea unui incendiu în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea