Prefectul Nicolae Albu mulţumeşte structurilor teritoriale ale MAI, reprezentanţilor Crucii Roşii – Filiala Alba și CNAIR pentru activitatea de la punctul de triere Sebeş – Vinţişoara

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Prefectul Nicolae Albu a verificat modul de desfăşurare a activităţii de la punctul de triere de la Sebeş – Vinţişoara, situat pe Autostrada A1, realizându-se o analiză a nevoilor, pentru a se putea interveni operativ în vederea limitării oricăror riscuri. Totodată, s-a discutat despre proceduri şi respectarea acestora.

Având în vedere necesitatea existenţei unor măsuri de protecţie şi prevenţie pentru populaţie, persoanele care intră în ţară şi vor intra în carantină sau izolare la domiciliu sunt escortate de la vamă, în convoaie auto însoţite de echipaje ale Poliţiei şi Jandarmeriei, spre locaţiile de carantină din judeţele de reşedinţă. În acest sens, au fost instituite puncte de triere, unde se formează convoaiele care se deplasează spre anumite zone ale ţării. În judeţul Alba, un astfel de punct de triere se găseşte în parcarea de la Vinţisoara. Aici au fost instalate de către ISU 2 corturi de triaj.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Prefectul Nicolae Albu mulţumeşte structurilor teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne, care acţionează pentru menţinerea ordinii publice la punctul de triere şi însoţirea convoaielor pe teritoriul judeţului (Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Alba), transportul unor persoane – la nevoie – şi decontaminare (Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “UNIREA” al Judeţului Alba).

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Totodată, mulţumim reprezentanţilor Crucii Roşii – Filiala Alba, care au asigurat hrană şi apă pentru persoanele din convoaie şi Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, pentru acţiunile de dezinfecţie a locaţiei.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei