Rămâi conectat

Actualitate

Prefectul județului Alba, sunat de un bărbat care i-a cerut BANI: Drept cine s-a dat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prefectul județului Alba, sunat de un bărbat care i-a cerut BANI: Drept cine s-a dat

Secretarul de stat din Ministerul Energiei, Constantin Ștefan a depus plângere la poliție pentru furt de identitate după ce o persoană s-a dat drept el și a început să ceară mai multe sume de bani.

Constantin Ștefan spune că un necunoscut îi sună pe prefecții județelor din țară și le cere sume importante de bani în numele său.

Acesta a depus plângere la poliție pentru furt de identitate, iar acum așteaptă ca oamenii legii să găsească persoana care a fost capabilă de o astfel de infracțiune.

„Vineri după amiază de Albu Nicolae, prefect de Alba și de prefectul de Argeș cum că o persoană care s-a dat drept Ștefan Constantin, secretar de stat din ministerul Energiei le solicită numerele de telefon pentru a intra în legătură cu domnii directori de la Hidroelectrica. Evident, acest lucru a dus la o suspiciune din partea prefecților și m-au sunat.

Totodată mi-au adus la cunoștință că această persoană cere sume de bani în numele meu și diferite foloase necuvenite. Am depus plângere la poliție și las organele abilitate să cerceteze și să ducă la identificarea persoanei respective”, a declarat secretarul de stat din Ministerul Energiei, Constantin Ștefan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor Legea nr. 96/2024 care vizează reglementarea accesului gratuit al clienților restaurantelor și cantinelor la apă potabilă de la robinet a fost oficializat săptămâna aceasta, prevederile sale urmând să se aplice începând din 18 aprilie 2024. Totuși, în forma sa finală, prevederea nu instituie o obligație […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea