Prefectul de Alba și președintele Consiliului Județean, în AUTOIZOLARE, după întâlnirea cu Lucian Bode

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala
Prefectul de Alba și președintele Consiliului Județean, în AUTOIZOLARE, după întâlnirea cu Lucian Bode

Ministrul interimar al Transporturilor, Lucian Bode, suspectul numărul unu de COVID-19, în județul Alba, a fost prezent astăzi într-o vizită în județul nostru, inspectând stadiul lucrărilor de la Sebeș și întâlnidu-se cu mai mulți oficiali din județ. Ion Dumitrel și Nicolae Albu au decis și ei să se autoizolare, după vizita cu  Bode.

După vizita acestuia, mai mulți oficiali au decis să intre la autoizolare, până la comunicarea oficială a testului de coronavirus pe care Lucian Bode l-a efectuat de urgență. Printre aceștia, se numără și Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba și prefectul Nicolae Albu.

ELIT

Cu puțin timp înainte, viceprimarul cu atribuții de primar, Paul Voicu a anunțat pe pagina sa de Facebook că a luat decizia de a se izola, cu toate că nu a avut niciun contact direct cu Bode, iar pe parcursul întâlnirii de pe șantierul autostrăzii, distanța dintre ei a fost „suficient de mare” pentru a-și asigura siguranța sănătății.

Primele două persoane care au decis să intre la autoizolare după vizita cu ministrul au fost primarul Sebeșului, Dorin Nistor și viceprimarul, Adrian Bogdan.

Până astăzi, 13 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 75 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419