Prefecţii din ţară iau cu asalt Cetatea

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Municipiul Alba Iulia va găzdui sâmbătă, 3 septembrie, reuniunea Asociaţiei Prefecţilor şi Subprefecţilor din România, eveniment major în cadrul căruia vor fi discutate teme importante cu conducerea Ministerului Administraţiei şi Internelor. De altfel, ministrul Traian Igaş a confirmat deja prezenţa alături de alţi secretari de stat din MAI, dar surse oficiale nu exclud însă posibilitatea ca la Alba Iulia să fie prezent şi şeful Guvernului, premierul Emil Boc. „Vom lua în discuţie subiecte de actualitate, importante pentru administraţia publică şi pentru cetăţeni, cum ar fi proiectul Codului administrativ, unele aspecte care ţin de activitatea comitetelor pentru situaţii de urgenţă, dar şi a comisiilor judeţene pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor. Bineînţeles, un punct important al întâlnirii se referă la strategia de reorganizare teritorială a României, unde prefecţii din ţară vor veni cu opinii avizate”, a declarat prefectul Ştefan Bardan. Reuniunea de lucru va avea loc sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 9.00, la Traseul celor Trei Fortificaţii, urmând ca în jurul orelor 13.00 să aibă loc conferinţa de presă. (R.G.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

5 Comentarii

NIK 29 august 2011 at 21:08

ALBA sa ramina jud.ALBA altfel ne pierdem identitatea,,,,,,,sintem satui de <> ca astia care vor sa ne fure istoria….

NIK 29 august 2011 at 21:10

nu stiu de ce nu apare cuvintul ,,gunoaie ,,in comentariul meu ….asi vrea un raspuns de la redactie.

admin 29 august 2011 at 22:02

daca te mai prind ca vei mai insulta pe cineva (in cazul de fata ziaristii) sau vei mai avea comentarii xenofobe de genul celora pe care le-am sters, o sa ma asigur ca nici un cuvint din comentariile tale nu se va mai publica!

Costel 29 august 2011 at 21:25

Daca vine domnul Ministru Igas sigur intr-o pauza de foc va face putin branconaj prin santurile cetatii.

dolfi 30 august 2011 at 11:17

din ordinea de zi vor face parte si urmatoarele subiecte, cu prioritate maxima:
-Cum sa mai taxam poporul roman?
-Ce sa mai vindem din tara ca sa ne umplem noi buzunarele si sa ne platim amantele
-Ce subiecte de circ sa mai punem pe tapet sa abatem atentia cetateanului de la problemele reale si furtisagurile noastre.
-Cum sa tembelizam si mai mult tineretul ca sa ajunga in 10-20 ani niste dobitoace docile si usor de controlat ca cu astia mai batrani deja e nasol, nu produc nimic doar consuma.
Va urma…

Comentariile sunt oprite