Precizări de la Primăria Aiud referitoare la situația conflictuală de la spitalul municipal: Instituția noastră a informat, atât verbal cât și în scris, conducerea spitalului despre starea de fapt, încă de anul trecut

Conducerea primăriei Aiud a transmis câteva precizări legate de confilctul dintre medici și asistente cu specialistul cardiolog angajat în urmă cu trei ani în spitalul municipal.  Administrația locală menționează că a semnalat problema respectivă conducerii spitalului încă de anul trecut, și precizează că angajatorul cadrelor medicale care activează în cadrul spitalului este Spitalul Municipal Aiud, acesta având personalitate juridică proprie.

Citiți și FOTO: RĂSCOALĂ în spitalul din Aiud – Peste 40 de cadre medicale „cu jalba-n proțap” la Consiliul Local. Acuze grave la adresa singurului medic cardiolog din municipiu

Prezentăm, mai jos, comunicatul Primăriei Aiud:

Ca urmare a scrisorii deschise, semnate de către un grup de cadre medicale, angajate ale Spitalului Municipal Aiud, în legătură cu activitatea unui medic cardiolog care își desfășoară activitatea în aceeași instituție, Primăria municipiului Aiud face următoarele precizări:

  1. Conducerea Primăriei municipiului Aiud a luat la cunoștință despre starea de fapt care rezultă din sesizarea colectivului de cadre medicale semnatar, în cadrul programului de audiențe (în două cazuri).
  2. Ca urmare a luării la cunoștință despre starea de fapt sesizată, instituția noastră a informat, atât verbal cât și în scris, conducerea Spitalului Municipal Aiud, ultima comunicare fiind în luna decembrie 2016.
  3. Angajatorul cadrelor medicale care activează în cadrul spitalului este Spitalul Municipal Aiud, acesta având personalitate juridică proprie.

Față de cele mai sus expuse, Primăria municipiului Aiud apreciază faptul că Spitalul Municipal Aiud, prin organismele de conducere și cele profesionale, deține pârghiile necesare și legale pentru rezolvarea problemelor semnalate în relațiile de muncă, au transmis reprezentanții primăriei. (C.M.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

elefant de sub pres 17 februarie 2017 at 13:29

si cand conducrea spitalului e formata din persoane carora nu le pasa de starea conflictuala … starea conflictuala persista de 3 ani ! ! abia acum , in disperare de cauza s-a apelat la presa

Naubau 18 februarie 2017 at 9:31

Demisia Dr Campean ! Demisia!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...