Rămâi conectat

Actualitate

PP-DD a adus Shanghai Construction Grup la Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Azi, 7 iunie, la  Alba Iulia a sosit  Richard Jiang, care reprezintã Shanghai Construction Group (SCG), la invitaţia PP-DD Alba, în speţã a preşedintelui Cornel Comşa. Este vorba de cea mai mare companie de construcţii din lume care a construit 70% din China şi are investiţii în Africa, Asia, Europa. SCG este o companie chinezeascã cu capital de stat, prima care are reprezentanţã în România. Vrem sã colaborãm cu PPDD, cu aleşii acestui partid, pentru a investi în infrastructura din Alba, în construcţii, pentru cã am constatat cã România are potenţial, a spus Richard Jiang. Acesta a admis cã o investiţie în Alba Iulia (având ca obiectiv conurbaţia propusã de candidatul PPDD la primãria municipiului Alba Iulia – Dorin Şerdean)  va fi una beneficã, atât pentru locuitorii din trei oraşe (Alba Iulia, Sebeş plus Teiuş) cât şi pentru dezvoltarea afacerilor SCG.

La invitaţia PP-DD, la  Alba Iulia au fost David Hay şi Tal Roma cei mai importanţi doi oameni din conducerea Grupului AFI. Cei doi şi-au exprimat deschiderea pentru ca grupul financiar din care fac parte sã susţinã proiectul „Alba Iulia 2020, Capitalã Culturalã Europeanã”, proiect susţinut permanent de Cornel Comşa. Paolo Pacetti, reprezentant al celor mai mai puternice grupuri italiene specializate în energie alternativã:  Gruppo a2a-AMSA, AMA- Gruppo Cerroni, UNENDO şi-a expus proiectele tot la invitaţia PP-DD.

„De ce nu au adus asemenea investitori oamenii care sunt acum la putere sau au avut puterea în judeţul Alba? Pentru cã nu au fost şi nu sunt în stare! Noi avem forţa de a aduce investitori de un asemenea calibru” a comentat Comşa. Acesta a subliniat cã PP-DD şi-a respectat promisiunile în campania electoralã şi a garantat cã proiectele expuse vor fi materializate dacã în 10 iunie poporul va decide sã le ofere puterea administrativã şi decizionalã, alegâdu-i pe candidaţii PP-DD. (N.I.T.)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

COD GALBEN de vânt puternic și precipitații abundente în Alba și alte județe din țară. Informare meteo de vreme rea până miercuri dimineața

Ziarul Unirea

Publicat

în

COD GALBEN de vânt puternic și precipitații abundente în Alba și alte județe din țară. Informare meteo de vreme rea până miercuri dimineața Meteorologii ANM au emis marți, 23 aprilie 2024, o atenționare meteo cod galben de ploi abundente și vânt puternic, valabilă în Alba și alte județe din țară până miercuri dimineața, ora 8.00. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea