Rămâi conectat

Actualitate

Poziția Asociației Pro Infrastructură față de Cătălin Drulă, noul ministru al Transporturilor. „Vom rămâne la fel: total independenți, apolitici și obiectivi”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Asociația Pro Infrastructură a informat prin intermediul paginii de socializare faptul că noul ministru al Transporturilor este Cătălin Drulă, sperând că acesta să „să facă adevăratele reforme pe care le așteptăm cu toții de zeci de ani”.

„Astăzi Cătălin Drulă a devenit ministru al Transporturilor. Pentru că s-au făcut și se vor mai face multe speculații și dezinformări, vrem să auziți de la noi adevărul.

Cătălin Drulă a fost unul din fondatorii Asociației Pro Infrastructură, înființată în mai 2015, și a fost Vicepreședinte și Director Executiv în primele luni până în noiembrie 2015 când a fost cooptat de Dacian Cioloș în echipa sa. Din acel moment a renunțat la toate funcțiile de conducere din API și ele au fost preluate imediat (până în prezent) de Ionuț Ciurea.

În toți anii care au urmat, numeroși „prieteni” au încercat să ne discrediteze spunând că suntem subordonații lui și/sau ai USR. Fals. Puteți vedea că mereu am criticat faptele, prostiile și hoțiile din minister și din companiile de stat, indiferent de numele și partidele implicate.

Vom rămâne la fel: total independenți, apolitici și obiectivi. Vom critica de fiecare dată când ministrul va greși sau când CNAIR, CFR ori autoritățile de la metrou sau din aviație nu își vor îndeplini prompt promisiunile și obligațiile.

Sperăm că noul ministru va avea curajul, puterea de muncă, susținerea politică și timpul să facă adevăratele reforme structurale în MT și în companiile din subordine pe care le așteptăm cu toții de zeci de ani”, a transmis Asociația Pro Infrastructură.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea