Povești online la Teatrul de Păpuși Prichindel: Spectacole pe internet pentru cei mici și cei mari care stau acasă

Povești online la Teatrul de Păpuși Prichindel: Spectacole pe internet pentru cei mici și cei mari care stau acasă

Teatrul de Păpuși „Prichindel” dorește să fie alături, în această perioadă dificilă, de cei mai dragi prieteni ai săi – micii spectatori.

Ne-ar fi plăcut să fim în fața dumneavoastră, pe scena teatrului, pentru a vă bucura cu spectacolele noastre, dar, deocamdată, este bine să stăm acasă. Și pentru a vă oferi o alternativă veselă și educativă de petrecere a timpului liber în această perioadă, am gândit un nou proiect – Teatrul de Păpuși Prichindel vă prezintă o poveste online.

INFORMARE COVID-19

Așadar, începând cu data de azi, 19 martie 2020, ne puteți găsi pe YouTube: Teatrul Prichindel (link: https://www.youtube.com/channel/UCUHNvRP4KA_wAoF17aTo2Hg) unde veți putea viziona spectacolele de ieri și de azi ale teatrului. Sunt spectacole din repertoriul curent dar și din arhiva teatrului.
Primul spectacol pe care vi-l propunem este „Capra cu trei iezi”, adaptare de Cristian Pepino după povestea lui Ion Creangă, în regia colectivă: Teodora Popa, Irina Melnic, Viorica Boda și Ramona Benchea Mincu.

Sperăm să aducem bucurie, voie bună, învățături celor mici și celor mari, deopotrivă, mai ales acum când trebuie, mai mult ca oricând, să fim uniți.

Îndemnul nostru este: stați acasă și urmăriți spectacolele Teatrului de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...