Rămâi conectat

Actualitate

Poveste cu FINAL FERICIT: Cum a reacționat un taximetrist când o mamă i-a spus că are doar 16 lei pentru a-și duce fiul la spital

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poveste cu FINAL FERICIT: Cum a reacționat un taximetrist când o mamă i-a spus că are doar 16 lei pentru a-și duce fiul la spital

Poveste extrem de emoționantă la Cluj. Reacția unui taximetrist față de o mamă care trebuia să își ducă fiul la spital i-a șocat pe mulți.

O mamă din Cluj era nevoită să ajungă de urgență cu băiețelul ei la spital, însă avea doar 16 lei la ea, ce a urmat apoi, este mai mult decât emoționant.

Gestul făcut de un taximetrist din Cluj pentru o mamă și pentru copilul ei

Femeia l-a rugat pe un taximetrist din Cluj să o ducă la spital cu fiul ei, explicându-i dinainte că nu are decât 16 lei la ea, drept urmare, atât ar fi putut să plătească pentru cursa respectivă.

Nimeni nu avea să știe însă ce gest va face taximetristul respectiv. Fiul femeii avea nevoie de îngrijiri medicale de urgență, iar înainte de cursă, femeia a purtat o conversație cu taximetristul în acest sens.

Bărbatul i-a răspuns la mesaje și mai mult de atât, i-a spus acesteia că o va duce la spital gratuit. Conversația a fost distribuită într-un grup de pe Facebook și a devenit în scurt timp virală.

”Bună ziua. Am 16 lei toți banii și trebuie să ajung cu băiatul la spital de urgență. Credeți că-mi ajung banii?”, a fost mesajul pe care femeia i l-a dat taximetristului.

”Sărut mâna. Nu e nevoie de bani. Așteptați 2 minute, vă rog, că ajung imediat”, a răspuns bărbatul, care a ajutat-o fără a sta prea mult pe gânduri.

Reacții pe bandă rulantă după gestul făcut de taximetristul din Cluj

Conversația dintre cei doi i-a impresionat pe mulți a atras nenumărate reacții. Un șofer spre exemplu, care a distribuit conversația celor doi susține că gestul făcut de taximetrist este unul lăudabil.

Deși cel mai probabil cursa de care avea nevoie femeia costa mai mult, bărbatul nu doar că nu a acceptat cei 16 lei, ci din contră, a decis să o ducă gratuit la destinație pe femeia.

Bărbatul a mai precizat că astfel de gesturi sunt pe cale de dispariție în România, pentru că nu mulți sunt cei care ar alege să ofere un astfel de ajutor, în special în aceste vremuri.

”Respect! Gest lăudabil făcut de un taximetrist din Cluj. O mamă avea nevoie de un transport până la UPU Cluj, dar avea doar 16 RON în buzunar, cursa probabil valorând mult mai mult. (…)

Ne bucură enorm că altruismul și omenia care caracteriza acest neam nu este pe cale de dispariție. Cu astfel de oameni, România mai are o șansă”, a notat bărbatul respectiv pe contul de socializare.

Conversația dintre mamă și șoferul de taxi din Cluj a strâns nenumărate aprecieri, comentarii și de asemenea, a ajuns să fie distribuită de un număr mare de internauți.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații

Ziarul Unirea

Publicat

în

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații În perioada 23-30 aprilie sunt instituite restricții de circulație pe banda 2 a Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, între kilometrii 45+500 și 45+800 de metri, calea 2 (sens Turda-Sebeș). Citește și: FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea