Ziarul Unirea

Potrivit PDL Alba, deputatul Călin Potor trebuie să ne explice…

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Călin Potor trebuie să ne explice lejeritatea cu care, de la căldura camerei de hotel de la Bucureşti, plătită din banii celor care l-au trimis în Parlament, vorbeşte despre problemele locuitorilor municipiului Alba Iulia

    În aceste zile suntem martorii unui început murdar de campanie electorală. Înainte cu 3 luni de alegeri, liderii locali ai PNL doresc să ne demonstreze care sunt singurele arme pe care ştiu să le folosească în folosul judeţului Alba şi al municipiului Alba Iulia. Denigrarea, atacurile, lipsa de corectitudine şi mojicia sunt cuvinte care caracterizează acţiunile liberalilor din ultima perioadă. Discursul politic veninos şi lipsit de conţinut completează lipsa de soluţii reale şi de implicare a acestora în viaţa comunităţii care le-a oferit atât de mult. Nu credem că oamenii aşteaptă de la politicieni scandal şi atacuri murdare. Asta propun reprezentanţii Uniunii Socialiste oamenilor din Alba Iulia. Cu un astfel de limbaj cred ei că pot convinge electoratul că sunt mai buni.
Apelul la moralitate nu poate fi acceptat atunci când cei care îl pretind sunt oameni care nu îşi îndeplinesc misiunea şi promisiunile faţă de cei pe care îi reprezintă. Foarte vocal în mass-media dar absent în Parlamentul României, Călin Potor are obligaţia faţă de albaiulieni să îşi justifice salariul câştigat nemeritat în perioada în care a chiulit de la lucrările Camerei Deputaţilor. Câţi oameni a ajutat Călin Potor din salariul de deputat pe care l-a primit neducându-se la serviciu? Câte sute de mii de familii puteau beneficia de ajutoare suplimentare la încălzire în această iarnă dacă parlamentarii USL nu încasau nemeritat peste 1,4 milioane de euro lunar? Care sunt iniţiativele şi realizăriile concrete ale mandatului deputatului Călin Potor pentru alegătorii din colegiul Alba Iulia? În patru ani de mandat, nu a avut nicio acţiune prin care să îi sprijine pe cei care l-au trimis în Parlamentul României. Călin Potor şi colegii săi grevişti nu sunt capabili să îşi exercite mandatele de parlamentari şi vor în administrare România.
Călin Potor trebuie să ne explice lejeritatea cu care, de la căldura camerei de hotel de la Bucureşti, plătită din banii celor care l-au trimis în Parlament, vorbeşte despre problemele locuitorilor judeţului Alba şi, pe final de mandat, să îşi prezinte realizările concrete pentru Alba Iulia.
În calitatea sa de membru PDL, Călin Potor a fost mult mai puţin vocal la adresa adversarilor politici decât este acum, în calitate de deputat PNL, uitând de obligaţiile şi angajamentele pe care le-a luat în faţa electoratului la alegerile din 2008, când actualii adversari politici l-au susţinut pentru funcţia pe care o ocupă în prezent, chiar şi în absenţa sa. Ce a realizat concret Călin Potor pentru Alba Iulia şi pentru oamenii care l-au trimis în Parlament? Albaiulienii ştiu adevărul şi nu pot fi minţiţi că există vreo realizare de care acesta să îşi lege numele. În calitate de manager al Spitalului Judeţean Alba a reuşit contra-performanţa de a lăsa moştenire datorii uriaşe şi nu a fost capabil să contribuie la dezvoltarea instituţiei pe care a condus-o timp de trei ani. Deputatul Potor critică volumul investiţiilor în Alba Iulia fără să fi adus vreodată o delegaţie de investitori în municipiul nostru. Niciodată nu i-a fost refuzat dialogul cu administraţia locală. Prin dezicerea de oamenii care l-au ajutat de-a lungul timpului şi care au crezut în el, prin declaraţiile şi acţiunile sale, Călin Potor dovedeşte că are trădarea în sânge şi că interesele personale sunt mai importante decât interesele celor care l-au trimis în Parlament.
O radiografie a coloanei vertebrale politice a lui Călin Potor ar putea fi cel mai bine reprezentată de o serpentină, în locul liniei drepte normale. Politicianul Potor, un Phoenix-fals construit în serie în laboratoarele PNL şi renăscut în „glorie” de el închipuită într-un loc pe care l-a crezut mai cald, înfierează şi acuză un PDL care l-a susţinut necondiţionat şi l-a promovat până a ajuns acolo unde este, în Parlamentul României. Iar „incapabilii” aduşi în discuţie sunt aceiaşi oameni care l-au sprijinit şi pe suportul cărora şi-a construit, în fapt, întreaga carieră politică şi administrativă (ocupând funcţiile de viceprimar, de director de spital şi de deputat) şi la adresa cărora, până mai acum un an, avea numai cuvinte de laudă.
Construit să distrugă, Călin Potor nu realizează că, involuntar, se autodistruge, exilat fiind într-un purgatoriu politic în care cu „foştii” nu mai are nimic în comun iar „actualii” îl tratează ca pe un contagios şi îi asigură susţinere zero. Situaţie în care „candidatul” îşi construieşte singur campania, încă înainte ca aceasta să înceapă oficial, pe obişnuitele amalgamuri halucinante de idei-vrac, de la subvenţii pentru încălzire la investiţii strategice, corupţie şi DNA, cât să acopere sfertul sau treimea de pagină pe care tot el şi-a făcut-o cadou pentru expunere personală. Din nefericire pentru el sunt singurele argumente posibile, nesusţinute de proiecte, fapte şi realizări personale cu care le este dator celor care l-au trimis să-i reprezinte.
Nu în ultimul rând, solicităm organizaţiei PNL Alba să nu mai vehiculeze informaţii false despre activitatea DNA. Din dorinţa de a câştiga capital electoral, liberalii vehiculează informaţii „pe surse” şi afirmă că „din informaţiile pe care le au”, DNA a devenit o sursă de informare pentru liberalii din Alba, cu atât mai mult cu cât informaţiile din cercetările Direcţiei sunt secrete. Putem să ne întrebăm dacă nu cumva sesizările făcute la DNA nu au venit din partea domnului Potor sau a colegilor acestuia. Reafirmăm încrederea pe care o avem în instituţiile statului, în profesionalismul angajaţilor DNA şi în confidenţialitatea muncii acestora. Solicităm organizaţiei PNL Alba să pună capăt campaniei murdare pe care a început-o şi condamnăm categoric acest tip de discurs politic pe care îl considerăm ruşinos şi nedemn.

ELIT

Biroul de presă PDL Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Aurelian 14 martie 2012 at 18:32

Potorina, este „un gunoi reciclat”, in Atelierul de Reciclare a Gunoaielor Politice, PNL Alba!

Albaiulianul 14 martie 2012 at 18:56

Dovada cea mai clara ca usl nu are candidat la primaria mun alba iulia, acest om este un traseist politic si din acest motiv pnl da dovada ca nu este capabil sa aiba in partid un om care sa se poata lupta cu actuala putere, halal candidati

Profetul cel Bun 15 martie 2012 at 10:17

Adevarul e Unul singur : Oricat ar vrea Hava sa mai ramana in functie, intr-o zi se va termina. Si mult il va durea pe acest individ perfid si sforar. Nu mai are prieteni, nimeni nu mai crede in el. Pe toti i-a barfit, injurat si trombonit, i-a lucrat pe la spate si – mai rau- a pus structurile de securitate sa-i asculte. DIGIPI, DIICOT, DGA, STS, etc, pe toate le-a subordonat si prin santaj sau favoruri pentru neamurile unor angajati din aceste structuri, a reusit sa afle despre prieteni si dusmani, tot felul de lucruri, folosindu-le apoi spre a-i santaja. Falsurile si favorizarea unor companii prietene, stiute de toti, nu mai surprind. Nu e Potor cel mai bun inlocuitor si nici Crisan. Probabil ii are si pe ei la mana cu ceva inregistrari. Insa acum sau peste 4 ani sau 8, acest om va pierde, impreuna cu structura mafiota si submediocra cu care si-a batut joc de acest judet. Iar ce il va durea cel mai mult o sa fie locul lui in istorie : mult mai jos decat isi poate inchipui. Caci lumea merge inainte si nimeni nu scapa de judecata pana la urma. Bolile il vor surprinde, psihicul ii va ceda, drumurile la anchete nesfarsite il vor duce la disperare. Va ajunge ca Berciu care a trebuit sa se mute in alt oras, de prea multa ticalosie sau ca unii care se ascund prin Spania. Iar cand sa-si foloseasca banii pentru a mangaia femei tinere, palosul i se va usca si-l va cuprinde disperarea. Atunci se va incheia un ciclu murdar al istoriei noastre locale.

Comentariile sunt oprite