Rămâi conectat

Curier Județean

Portarul unirist Adrian Pascal n-a pierdut de ziua sa! Mogoşanu ameninţat cu demiterea dacă nu bate Unirea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eşecul înregistrat în deplasarea de la FC Timişoara a tulburat apele în cadrul grupării Alro Slatina. În urma şedinţei susţinute după eşecul care a anulat toate şansele la primele două locuri, tehnicianul Daniel Mogoşanu a primit ultimatum. Soarta principalului pe banca tehnică a aluminiştilor depinde de rezultatul din meciul de sâmbătă cu FC Unirea Alba Iulia. „Nu este niciun secret legat de acest lucru, ne trebuie rezultate, este limpede că pentru a putea să rămânem în obiectiv trebuie să câştigăm. E foarte simplu, nu este nimic deosebit dacă este în plus sau în minus o presiune, tot timpul încercăm să câştigăm fiecare joc. Am avut o discuţie şi cu preşedintele şi cu jucătorii, nu ne ascundem de acest lucru”, a declarat antrenorul celor de la Alro, Daniel Mogoşanu, pentru „Gazeta Nouă”.

*”Căpitanul” unirist încrezător, Schuller absent

Partida dintre Alro şi FC Unirea se va disputa sâmbătă, 31 martie, zi în care căpitanul ardelenilor Adrian Pascal va aniversa împlinirea vârstei de 31 de ani. „O singură dată în carieră am mai jucat tocmai de ziua mea, eram la Corvinul în 2007 şi am bătut cu 1-0 pe Auxerre Lugoj. Vreau să se repete istoria„, a spus portarul hunedorean. „Sunt încrezător că nu ne vom întoarce cu mâna goală de la Slatina, mă bazez pe forţa echipei şi sper să ne ţină cât mai mult parcursul acesta bun„, a încheiat Pascal. FC Unirea Alba Iulia nu a mai pierdut de 4 jocuri (12 noiembrie, 0-1 la Piteşti), adunând 4 puncte în primăvară.

Dacă fundaşul Ionuţ Stan a fost prezent până azi la Mogoşoaia la o acţiune a lotului naţional Under 18 (antrenor Adrian Văsâi), în schimb apărătorul Eduard Schuller are şanse mici să joace la Slatina. Internaţionalul de juniori acuză dureri la un picior, nu s-a antrenat întreaga săptămână şi trebuie să efectueze o ecografie pentru a afla gravitatea accidentării.

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea