Rămâi conectat

Sport

Portarul Dennis Berța achiziționat de CSM Unirea Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia a semnat cu portarul Dennis Berța (17 ani, AFC Hermannstadt), al cincilea transfer al perioadei precompetiționale.

Tânărul goalkeeper este fiul lui Florin Berța, fost antrenor al formației Euro Șpring, actualmente antrenor cu portarii la prim-divizionara sibiană.

Berța a semnat pentru un sezon cu „alb-negrii”, contractual urmând a se prelungi cu încă un an în cazul promovării în eșalonul secund.

Vin să ajut echipa să promoveze, să ducem Unirea Alba Iulia acolo unde este locul ei. Chiar dacă sunt tânăr cunosc istoria acestei echipei și doresc ca Alba Iulia să revină acolo unde îi este locul. Sper ca publicul să vină în număr cât mai mare la meciuri și să ne susțină. Vreau să mulțumesc domnului Alexandru Pelici și conducerii clubului pentru încrederea acordată”, a declarat Dennis Berța, pentru pagina oficială a clubului din Cetatea Marii Uniri.

Dennis Berța este născut pe 9 noiembrie 2006 și vine de la AFC Hermannstadt, în ultimele două sezoane acesta pregătindu-se cu echipa lui Marius Măldărășanu și a apărat la echipele Under 17 și Under 19. În consecință, CSM Unirea va miza pe jucător under între buturi, Berța avându-I contracandidați pe Bucur și Stoian.

Pe lângă Dennis Berța până în acest moment CSM Unirea Alba Iulia a mai semnat cu Ștefan Blănaru (atacant, CS Mioveni), Ionuț Balaur (fundaș, FC Argeș), Albert Voinea (atacant, Viitorul Pandurii Tg. Jiu) și Amir Jorza (mijlocaș, ACS Tg. Mureș).

foto și informații: CSM Unirea Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Memorialul “Dragoș Damian”, a 9-a ediție, duminică, 30 iunie, în memoria fostului căpitan al Interului Ciugud

Dan HENEGAR

Publicat

în

Memorialul “Dragoș Damian”, a 9-a ediție, duminică, 30 iunie, în memoria fostului căpitan al Interului Ciugud Patru echipe vor fi prezente, duminică, 30 iunie, la a 9-a ediție a Memorialului “Dragoș Damian”, competiție fotbalistică de suflet ce se va desfășura, la Ciugud, cu începere de la ora 9.00, în memoria fostului căpitan al Interului Ciugud. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea