Pompierii din Alba, pe podium la Competiția Națională de Descarcerare și Acordare a Primului Ajutor Calificat

competitie isuÎn perioada 23-26 august 2016, în județul Dîmbovița – oraș Titu, a avut loc Faza Națională a „Competiţiei Naţionale de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat”, organizată de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, prin Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Basarab I” al judeţului Dâmbovița, în colaborare cu Fundaţia pentru SMURD și cu Grupul Renault România.

La start s-au reunit 13 echipaje ale inspectoratelor pentru situații de urgență (Alba, Argeș, Bihor, Brașov, București-Ilfov, Călărași, Dîmbovița, Dolj, Iași, Maramureș, Mureș, Sibiu și Vîlcea), precum și echipajele reprezentative din cadrul Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale din Republica Moldova, Facultăţii de Pompieri – Academia de Poliţie „A.I. Cuza” și Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă “Pavel Zăgănescu” – Boldeşti.

ELIT

Echipa Inspectoratului pentru Situații de Urgență “UNIREA” al Județului Alba a ocupat locul III la proba “Acordarea Primului Ajutor Calificat” și locul IV la proba “Descarcerarea din autovehicule”.

Lotul I.S.U. Alba a fost compus din:

Mihail David - 2020

Șef lot – cpt. Șchiopu Bogdan;

Comandant echipaj – Plt. maj. Stoia Ciprian;

Servanți descarcerare – Plt. maj. Popa Mihai și Plt. maj. Alexa Gabriel;

Paramedici – Plt. maj. Ciulic Ioan, Plt. maj. Borzescu Sorin și Plt. maj. Paul Horea;

Rezervă: sg.maj. Vancu Alexandru.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “UNIREA” al județului Alba dorește să felicite echipajele care au reprezentat județul Alba pentru efortul depus la acest concurs, dar și pentru performanța obținută.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...