Rămâi conectat

Curier Județean

Polițiștii din Alba Iulia, însoțiți de Moș Crăciun și spiriduși, au dăruit cadouri copiilor din două centre de tip familial

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii rutieri din Alba Iulia au făcut daruri copiilor din două centre de tip familial. În pragul Crăciunului, poliţiştii din judeţul Alba mulţumesc colindătorilor şi urează tuturor cetăţenilor Sărbători Fericite!

politisti-alba-cadouri04În contextul sărbătorilor de iarnă, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, însoţiţi de Moş Crăciun şi spiriduși, au adus un strop din spiritul Crăciunului copiilor instituţionalizaţi în casele de tip familial „Riţa Gărgăriţa” din Bărăbanţi şi „Izvorul Tămăduirii” din Oarda de Jos.

Pentru gestul lor, poliţiştii au fost răsplătiţi cu colinde şi urări oferite cu generozitate de gazde.

Citește și:  mesaje de Crăciun și mesaje de Anul Nou

Vestea Naşterea Domului Isus Hristos a fost primită, în această perioadă, de poliţiştii din judeţul Alba, de la sute de colindători ce au trecut pragul unităţilor de poliţie.

Pentru colinde sfinte şi pentru caldele urări primite, poliţiştii aduc mulţumiri minunaţilor colindători şi le adresează, la rândul lor, gânduri bune, Sărbători de Iarnă cu bucurii, încredere, speranţă, prosperitate, linişte şi pace sufletească.

În pragul sărbătorilor de iarnă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba urează tuturor cetățenilor Crăciun fericit, alături de cei dragi şi un An Nou cu sănătate şi bucurii!

[nggallery id=3203]


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

14 decembrie | Concert de colinde organizat de Universitatea „1 Decembrie” din Alba Iulia: Corul Theotokos și al Facultății de Teologie vor aduce spiritul Crăciunului

Ziarul Unirea

Publicat

în

14 decembrie | Concert de colinde organizat de Universitatea „1 Decembrie” din Alba Iulia: Corul Theotokos și Corul Facultății de Teologie vor aduce spiritul Crăciunului Concertul de colinde va fi organizat în data de 14 decembrie 2023, la ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. În cadrul spectacolului vor încânta publicul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare