Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Polițiștii din Alba Iulia, însoțiți de Moș Crăciun și spiriduși, au dăruit cadouri copiilor din două centre de tip familial

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii rutieri din Alba Iulia au făcut daruri copiilor din două centre de tip familial. În pragul Crăciunului, poliţiştii din judeţul Alba mulţumesc colindătorilor şi urează tuturor cetăţenilor Sărbători Fericite!

politisti-alba-cadouri04În contextul sărbătorilor de iarnă, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, însoţiţi de Moş Crăciun şi spiriduși, au adus un strop din spiritul Crăciunului copiilor instituţionalizaţi în casele de tip familial „Riţa Gărgăriţa” din Bărăbanţi şi „Izvorul Tămăduirii” din Oarda de Jos.

Pentru gestul lor, poliţiştii au fost răsplătiţi cu colinde şi urări oferite cu generozitate de gazde.

Citește și:  mesaje de Crăciun și mesaje de Anul Nou

Vestea Naşterea Domului Isus Hristos a fost primită, în această perioadă, de poliţiştii din judeţul Alba, de la sute de colindători ce au trecut pragul unităţilor de poliţie.

Pentru colinde sfinte şi pentru caldele urări primite, poliţiştii aduc mulţumiri minunaţilor colindători şi le adresează, la rândul lor, gânduri bune, Sărbători de Iarnă cu bucurii, încredere, speranţă, prosperitate, linişte şi pace sufletească.

În pragul sărbătorilor de iarnă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba urează tuturor cetățenilor Crăciun fericit, alături de cei dragi şi un An Nou cu sănătate şi bucurii!

[nggallery id=3203]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024 Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 27-28 aprilie 2024. Citește și: Codul Rutier 2024: Trusa de prim-ajutor sau triunghiurile reflectorizante nu or să mai fie obligatorii pentru o anumită categorie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea