Rămâi conectat

Curier Județean

Polițiștii din Aiud au confiscat 33 de metri cubi de material lemnos, în urma unui control în trafic

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Polițiștii din Aiud au confiscat 33 de metri cubi de material lemnos, în urma unui control în trafic

Potrivit IPJ Alba, la data de 18 martie 2020, în jurul orei 11,00, polițiștii rutieri din Aiud împreună cu cei de ordine publică au oprit, pentru control, un camion care era încărcat cu material lemnos și care era condus de un bărbat de 50 de ani, din Dragomirești, județul Maramureș.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu a putut prezenta aviz de însoțire, pentru cei 33 de metri cubi de material lemnos transportat.

Acesta a fost sancționat contravențional, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată și predată Ocolului Silvic Aiud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Biblioteca „Ovidiu Hulea” inaugurată de Ziua Bibliotecarului 2024, la Aiudul de Sus: Cuprinde aproximativ 4.000 de cărți, publicații și tablouri primite din donații

Ziarul Unirea

Publicat

în

Biblioteca „Ovidiu Hulea” inaugurată de Ziua Bibliotecarului 2024, la Aiudul de Sus: Cuprinde aproximativ 4.000 de cărți, publicații și tablouri primite din donații La Aiud, de Ziua Bibliotecarului 2024, s-a deschis o nouă bibliotecă publică cu aproximativ 4.000 de volume. Inaugurarea Bibliotecii „Ovidiu Hulea” a avut loc într-un spațiu din cadrul Școlii Gimnaziale „Liviu Rebreanu” […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea