Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Poliţiştii caută o adolescentă din Blaj, dispărută de la domiciliu acum o lună

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Alba continuă căutările pentru găsirea unei tinere din Blaj, dată în urmărire naţională pentru că a dispărut de la domiciliu. Denisa Diana Lupoi are 15 ani şi a plecat de acasă sâmbătă, 12 mai, în jurul orelor 19.30, spunându-le părinţilor că merge cu colegii la o manifestare cultural – artistică.

Adolescenta nu s-a mai întors acasă şi nimeni nu a putut oferi informaţii despre ea, or destinaţia unde aceasta s-ar putea afla.

Oamenii legii au fost sesizaţi în legătura cu dispariţia Denisei la data de 30 mai, la 18 zile de la momentul dispariţiei fetei. Părinţii susţin că au sperat că aceasta se va întoarce acasă, adolescenta nefiind la prima ispravă de genul acesta.

Imediat după sesizare, poliţiştii au demarat activităţile specifice de căutare iar persoana dispărută a fost dată în urmărire naţională.

Persoanele care pot oferi orice informaţie despre Denisa sunt rugate să apeleze orice unitate de poliţie.

La data dispariţiei, Lupoi Denisa Diana era îmbrăcată cu bluză şi pantaloni de culoare neagră, şi sandale cu toc înalt de culoare aurie. Semnalmente: înălţime 1,50 m; păr castaniu deschis; faţă rotundă; ochi căprui.

foto: Denisa Diana Lupoi


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea