Poliţia şi ANSVSA au declanşat operaţiunea „Porcul”! cei care vor fi prinşi cu porcul în portbagaj, viu sau mort, riscă să rămână fără el dacă nu îi pot justifica provenienţa

Poliţia şi ANSVSA au declanşat operaţiunea „Porcul”! cei care vor fi prinşi cu porcul în portbagaj, viu sau mort, riscă să rămână fără el dacă nu îi pot justifica provenienţa

Atenţie, români! Poliţia şi ANSVSA au declanşat operaţiunea „Porcul”! Toţi cei care vor fi prinşi cu porcul în portbagaj, viu sau mort, riscă să rămână fără el dacă nu îi pot justifica provenienţa.

Începând din această dimineaţă, agenţii de circulaţie vor începe controale intense în trafic. Şoferii care vor fi prinşi că transportă ilegal porci în portbajaj, vor fi amendaţi, iar animalele vor fi confiscate şi incinerate.

ELIT

Această măsură este menită să combata raspandirea virusului de pestei porcine. Preşedintele ANSVSA spune că ar trebui implicate şi ministerele Agriculuturii, Mediului şi de Interne, dar şi fermierii şi jucătorii din industria cărnii pentru a putea combate peste porcină.

În acest moment, doar două judeţe din ţară au rămas neatinse de boală, Suceava şi Bistriţa Năsăud. În rest, peste 250 de localităţi şi 28 de judeţe se luptă cu virusul. De la prima semnalare, din vara anului 2017, şi până acum, au fost eliminaţi peste 540.000 de porci afectaţi de pesta porcină.

Mihail David - 2020

sursa: stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Eu 12 decembrie 2019 at 9:03

Atentie,români,vi se interzic si traditiile-prin aceasta masura a politiei suntem obligati sa cumparam carne de porc de la kaufland sau bila,de import.E pe fata.Va rog,nu-mi mai blocati comentariile.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...